1 min read

Møt oss på Sikkerhetsdagen

Møt oss på Sikkerhetsdagen

Move er stolt gullpartner av Sikkerhetsdagen 2. november med Computerworld. Du kan møte oss på vår stand for å høre mer om hvordan vi tilnærmer oss utfordringer og vår metodikk som sikrer at virksomheter kan jobbe målrettet med kartlegging opp mot forventede angrepsmetoder.

På vår stand kan du også delta i vår konkurranse der du svarer på noen spørsmål. Vinneren får en kostnadsfri ransomware gjennomgang for sin virksomhet med Move. Hold mobilen klar og skann QR-koden på vår stand for å delta i konkurransen. Vi håper at vi ser deg der!

Kom å hør på vårt foredrag: Hvor godt sikret er din virksomhet mot ransomware angrep? På scenen ser du Leif B. Paulsen og Roy Allan Hansen som går igjennom hvordan vi tilnærmer oss denne utfordringen, med utgangspunkt i ransomwareaktørenes egne metoder og teknikker. Vi utforsker virksomhetens infrastruktur, sikkerhetsstrukturer og sikkerhetsmekanismer. Vår metodikk sikrer at virksomheter kan jobbe målrettet med kartlegging opp mot forventede angrepsmetoder i alle fasene av et ransomware angrep.

Vil du allerede nå vite mer om hvordan Move kan hjelpe deg?
Move har totaloversikt over sikkerhetsdomenet og har hatt digital kontroll som fokus i mange år. Vi tilbyr en sikkerhetsgjennomgang som fokuserer på virksomhetens eksponering mot ransomware. Les mer og fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg.

Sikkerhetsdagen arrangeres på Oslo Kongressenter. Under arrangementet får du høre om problemer og utfordringer, men også fokus på løsningene. Det vil blant annet presenteres analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling. Verden er under konstant utvikling og angrep. Er du forberedt?
Klikk her for å lese mer om Sikkerhetsdagen og hvordan du stiller forberedt, og husk å meld deg på.

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer