1 min read

Møt oss på Sikkerhetsdagen

Move er stolt gullpartner av Sikkerhetsdagen 2. november med Computerworld. Du kan møte oss på vår stand for å høre mer om hvordan vi tilnærmer oss utfordringer og vår metodikk som sikrer at virksomheter kan jobbe målrettet med kartlegging opp mot forventede angrepsmetoder.

På vår stand kan du også delta i vår konkurranse der du svarer på noen spørsmål. Vinneren får en kostnadsfri ransomware gjennomgang for sin virksomhet med Move. Hold mobilen klar og skann QR-koden på vår stand for å delta i konkurransen. Vi håper at vi ser deg der!

Kom å hør på vårt foredrag: Hvor godt sikret er din virksomhet mot ransomware angrep? På scenen ser du Leif B. Paulsen og Roy Allan Hansen som går igjennom hvordan vi tilnærmer oss denne utfordringen, med utgangspunkt i ransomwareaktørenes egne metoder og teknikker. Vi utforsker virksomhetens infrastruktur, sikkerhetsstrukturer og sikkerhetsmekanismer. Vår metodikk sikrer at virksomheter kan jobbe målrettet med kartlegging opp mot forventede angrepsmetoder i alle fasene av et ransomware angrep.

Vil du allerede nå vite mer om hvordan Move kan hjelpe deg?
Move har totaloversikt over sikkerhetsdomenet og har hatt digital kontroll som fokus i mange år. Vi tilbyr en sikkerhetsgjennomgang som fokuserer på virksomhetens eksponering mot ransomware. Les mer og fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg.

Sikkerhetsdagen arrangeres på Oslo Kongressenter. Under arrangementet får du høre om problemer og utfordringer, men også fokus på løsningene. Det vil blant annet presenteres analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling. Verden er under konstant utvikling og angrep. Er du forberedt?
Klikk her for å lese mer om Sikkerhetsdagen og hvordan du stiller forberedt, og husk å meld deg på.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer