2 min read

For en innholdsrik dag på Fortinet Partner Sync 2023!

Move var total nominert til 4 av 7 awards og stakk av med seieren i 2 av 3 kategorier, meget imponerende, men ikke overraskende for oss i Fortinet Norge.

 

Fortinet Norge er stolte av å kunne kalle seg en strategisk samarbeidspartner av Move AS, sier Thomas Aanstad Evensen administrerende direktør i Fortinet Norge.

 

Move var nominert til følgende 4 priser: Growth Partner of the Year – 2022, Competency Partner of the Year – 2022, Partner of the Year – 2022 og Security Fabric Partner of the Year – 2022

Move vant følgende 2 priser med begrunnelse:
 • Partner of the Year – 2022
  Årets gjeveste pris! Årets partner har bemerket seg i nesten alle kategorier! Årets partner er rett og slett den som har gjort det totalt sett best i 2022, da basert på kompetanseheving, vekst, omsetning og muligheten til å kunne implementere samt drifte totalløsninger fra Fortinet. Partneren har hatt fokus på organisk ny butikk og har igjennom året vunnet et høyt antall nye offentlige- og private kunder.
  Årets partner er: Move AS!

  Move Fortinet Partner of the Year – 2022

 • Security Fabric Partner of the Year – 2022
  Nylig annonsert analyseselskapet Gartner sin Mesh arkitektur, et relativ likt nettverk og sikkerhetsarkitektur som Fortinet Security Fabric. I et marked hvor kompetansemangelen er et faktum, er behovet for konsolidering og et sentralt management en viktig faktor for suksess. Årets partner skiller seg ut med kompetanse innenfor bredden av produkter og løsninger hos Fortinet. De er meget selvgående og blir av kunder omtalt som en trusted avdvisor.
  Årets Security Fabric Partner er: Move AS!

  Move Fortinet Security Fabric Partner of the Year – 2022


Move har vist en solid evne til å kunne designe og implementere kompleks og kritisk infrastruktur for samfunnskritiske kunder. Vi blir stadig imponert av kunnskapsnivået til Move AS, på laget har de flere av de mest kompetente konsulentene på Fortinet sine produkter og løsninger i markedet, sier Thomas Aanstad Evensen administrerende direktør i Fortinet Norge.

 

Vi i Move er både glade, stolte og takknemlige for å vinne prisene Partner of the Year 2022 og Fortinet Security Fabric Partner of the Year 2022.

Fortinet har en rekke løsningsflater som dekkes inn under et samlet sikkerhetsbilde vi kan knytte sammen hos våre kunder. Derfor er Fortinet er en viktig leverandør og strategisk samarbeidspartner for Move. Produktbredde og løsningenes kvalitet er sterk hos Fortinet som også er ledende i kvadranter hos Forester og Gartner sine vurderinger.

Som systemintegrator benytter Move en rekke løsninger og produkter fra Fortinet for å bygge disse sammen med andre tilstøtende teknologier. Det samlede løsningsdesignet bygges sammen med ulike produktområder og tjenester for å levere en best mulig løsning basert på forsvar i dybden.

Takk for læring og innsikt, hyggelig selskap og annerkjennelse under feiringen av Fortinet partnere og gjennom samarbeidet i 2022! Hele teamet i Move ser nå frem til et fortsatt godt og sterkt samarbeid i 2023.

Aktuelt Fortinet partner sync pris

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?
Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer