Datasenter og sky

Helhetlige infrastrukturløsninger som du kan vokse med, uavhengig av hvilken skyplattform du bruker eller om du har egne datasentre.

 


Kontakt oss

Kompetanseområde-datasenter og sky

Vi leverer noen av de største og mest avanserte datasenterløsningene i det norske markedet.

 

Vi er teknologi- og leverandørnøytrale og opptatt av å finne den optimale løsningen for deg, enten det er privat sky, public cloud eller en hybrid.

Snakk med våre rådgivere om både tekniske og forretningsmessige sider av etablering, forvaltning og optimalisering av skyløsninger. 

Vi bistår også med integrasjon av skytjenester med ulike teknologier.

Våre kunder etterspør oftest Azure, og der kan vi by på kompetanse innen hele bredden av Azure Datasenter og M365. Vi har dessuten kompetanse på bl.a. VMware, Nutanix, RedHat, AWS og Google Cloud Platform.

Relaterte saker til datasenter og sky

Se alle saker her

Utforsk fordelene med OpenShift – fremtidens virtualiseringsplattform

Kjenner du OpenShift, Red Hats ledende virtualiseringsplattform? OpenShift,er en løsning som gir bedrifter muligheten...

Frihet til å velge både offentlig sky og eget datasenter

Move AS er Norges største Nutanix partner med høyeste sertifiseringsnivå, unik spisskompetanse og flest referanser. 

...

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Avtalen omfatter leveranse av datasenter teknologi og løsninger til kunnskapssektoren og forskningsmiljøene i Norge....

Et funksjonelt design, teknologiske fordeler og en god implementeringsplan sammen med spisskompetanse var basis for valg av løsning, og Move som implementeringspartner.
Alv Skjellet
Leder IT Plattform i Norsk Tipping
Konsulentene fra Move er utrolig fremoverlente og trivelig folk. Det viktigste for oss er at vi har en kompetent og god samarbeidspartner. Det er lett å samarbeide med et selskap med tung kompetanse og lave skuldre. Selv vi uten tung IT-kompetanse kan stille spørsmål og få gode svar vi forstår. Til sammen gjør dette Move til en viktig støttespiller i prosjektene våre.
Gro Olsson
Fungerende leder for intern-IT i Entur
Det å lagre og behandle store datamengder på ein god og sikker måte er viktig for Noreg som forskingsnasjon og evna vår til verdiskaping. No blir den nasjonale lagringsinfrastrukturen styrkt og Det er gode nyheiter for forskarar innanfor alle vitskaplege disiplinar.
Oddmund Løkensgard Hoel
Statssekretær Sp

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med rådgivning og å oppnå digital kontroll? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?