2 min read

Move vant Fortinet-priser

Move vant Fortinet-priser

Move tok hjem to priser på Fortinets årlige partnertreff. Prisene Årets kompetansepartner 2023 og Fortinet Security Fabric Partner 2023 er en viktig anerkjennelse av vår unike kompetanse på sikkerhetsløsninger fra Fortinet.

Vi er stolte av å ha vunnet to så viktige priser fra Fortinet. De viser at det store kompetansemiljøet vi har bygget opp på Fortinet gjennom flere år regnes som et av de fremste i Norge.

 

Moves dedikasjon til å skape verdi for kundene våre gjennom innovative løsninger og helhetlig tilnærming gjør dem til en verdig vinner!
Thomas Evensen, Country Manager i Fortinet

 

 

Årets kompetansepartner

Thomas Evensen, country manager i Fortinet, gratulerer med seieren og gir denne begrunnelsen for valget av Move som årets kompetansepartner: 

– Gjennom en årrekke har Move hatt et sterkt fokus på å bygge opp sin kompetanse på Fortinet, og deres dedikasjon har vært tydelig og imponerende. Move har kontinuerlig styrket sitt konsulentteam med dedikerte Fortinet-ressurser, og deres evne til å tilby solid rådgivning basert på mange års erfaring har gjort dem til en pålitelig partner for både nye og etablerte kunder.

– Det er også verdt å merke seg at Move har blitt invitert til å bli en del av vårt utvide profesjonelle serviceteam på vegne av Fortinet i Norge. Denne eksklusive invitasjonen deles kun med partnere som besitter en svært høy forståelse og kompetanse på våre løsninger og produkter.

 

– Stadig viktigere produkter

Cybersikkerhet er blitt et brennaktuelt tema i en tid der Norges samlede sikkerhetstjenester er enige om at trusselbildet nå er mer alvorlig enn på flere tiår. Det inkluderer økt risiko og trusler på IT-sikkerhetsområdet. Blant annet sier E-tjenesten at de ser et tydeligere samarbeid mellom ikke-demokratiske nasjoner, som ønsker å utfordre Vestens dominans. Risikoen for spionasje og digital sabotasje anses som høy, særlig fra Russland og Kina.

Move AS har de siste årene investert tungt i å bygge opp en bred tjenesteportefølje innen cybersikkerhet, hvor løsninger fra Fortinet utgjør en del av tilbudet.

Les mer om Cyber Security i Move.

 

Vant også prisen Security Fabric Partner

Move ble også hedret med prisen som Fortinet Security Fabric Partner 2023. Thomas Evensen i Fortinet deler begrunnelsen:

– Dette er en av våre mest ettertraktede priser, som anerkjenner Moves unike evne til å levere og drifte totale Fortinet-løsninger. Denne prisen symboliserer ikke bare et sterkt partnerskap, men også en dyp tro på samarbeidet, løsningene og produktene som Fortinet tilbyr. 

 

– Moves dedikasjon til å skape verdi for kundene våre gjennom innovative løsninger og helhetlig tilnærming gjør dem til en verdig vinner! Vi gratulerer, og ser frem til å fortsette vårt samarbeid for å levere sikre og effektive løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

 

Les også om: 

Move AS utnevnt til Fortinet Engage Tech Support Partner

 

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det ?

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det ?

Microsoft er offensive innen AI og slipper konsepter på løpende bånd, men hva er hva og er det brukbart? La oss se på hva Microsoft tilbyr per i dag....

Les mer
Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Jobb effektivt med din egen eksklusive personlig assistent – Microsoft Copilot. Vi er overbevist om at Microsoft Copilot er nøkkelen til fremtidens...

Les mer
Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Franske Mistral demonstrerer at de kan konkurrere med giganter som GPT-4 og Gemini, og at det er mulig å lage langt mer effektive språkmodeller som...

Les mer