Data og AI

Ta datadrevne beslutninger og jobb mer effektivt. Vi hjelper med å hente ut styringsdata og lager rapporter, dashboards og automatiseringer.

 


Kontakt oss

BI_automasjon

Få forretningsverdi av dine data, og gå fra rapporteringsmareritt til rapporter og visualiseringer som oppdaterer seg selv, og som er enkle å endre! 

 

Vi hjelper deg å samle data fra nye og eksisterende kilder, sammenstiller dem og presenterer informasjonen i rapporter,  analyser og skreddersydde dashboards.  Vi har sterk fagkompetanse på dataanalyse og er eksperter på MS Power-plattformen (Power Apps, Power BI og Power Automate), samt Xpert BI. Vi har også omfattende kompetanse på de forskjellige ETL-verktøyene i Azure. 

La oss starte med en workshop!

 

AI-rådgivning

Synes dere det er vanskelig å vite hvordan dere skal komme i gang med AI? Eller å vite hvor man kan benytte AI? Move tilbyr ekspertrådgivning for å identifisere, implementere og optimalisere AI-løsninger skreddersydd til forretningsbehov, for å forbedre effektivitet, innovasjon og avkastning på investeringen (ROI).

 

Les mer om hva vi tilbyr

artiphoria-Robot walking on mic-1-1-1
 

Workshop

Copilot Readiness

Få mest mulig ut av Microsoft Copilot med Move sin Copilot Readiness Workshop. Lær om AI-teknologi, identitet og datasikkerhet, og få en implementeringsliste for optimal bruk av Copilot.

Vi har satt sammen et Copilot Readiness Kit der vi tar dere gjennom 3 workshoper for å forstå dere som organisasjon og hvordan vi best kan nå et optimalisert nivå for sikkerhet og datasikkerhet. 

Les om workshopen

Businesswoman smiling at the camera during a presentation-1

Relaterte saker til Data og AI

Se alle saker her

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det?

Microsoft er offensive innen AI og slipper konsepter på løpende bånd, men hva er hva og er det brukbart? La oss se på...

Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Jobb effektivt med din egen eksklusive personlig assistent – Microsoft Copilot. Vi er overbevist om at Microsoft...

Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Franske Mistral demonstrerer at de kan konkurrere med giganter som GPT-4 og Gemini, og at det er mulig å lage langt mer...

Baneservice har valgt Move som samarbeidspartner i prosjektet fordi Move har klart å kombinere forståelse for vårt behov med kunnskap om verktøyene som skal brukes. Dette skaper et effektiv prosjekt og vi har høye forventinger til en moderne og god sluttleveranse.
Morten Frogner
CFO Baneservice
Hensikten med prosjektet er å gi ledelse og investeringspersonell bedre oversikt over porteføljer, segmenter, sektorer, hvilke avtaler det jobbes med, hvor langt de er kommet i prosessene, sannsynlighet for closing, og mye annet på en enkel måte. For å få bedre oversikt over investeringene valgte selskapet Power BI som plattform og Move som partner i prosjektet.Ekspertisen til Move og mulighetene med Power BI er enormt viktig for oss.
Victor Lager
Head of Portfolio Management i Norfund

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med rådgivning og å oppnå digital kontroll? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?