Mobilitet og digitale flater

Få en mer attraktiv arbeidsplass og økt produktivitet med moderne, mobile løsninger som gir tilgang til dataene dine der du er.

 

Kontakt oss

Mobilitet og digitale flater-1

Gode brukeropplevelser er nøkkelen til arbeidsglede og trivsel, som igjen skaper produktive medarbeidere. 

 

La Move hjelpe deg å administrere og levere digitale tjenester, applikasjoner og brukeropplevelser på ulike plattformer og enheter, enten det er på pc, Mac, mobiltelefoner eller nettbrett.

Vi kan både bistå med å velge en plattform som forenkler administrasjon og applikasjonsutrulling til alle typer klienter, samt håndtere sikker og effektiv drift av din klientplattform. Vi finner metoder og løsninger som er bærekraftige over tid.

Move har mer enn 30 års kompetanse innen teknisk infrastruktur og klientløsninger, og spisskompetanse og sertifiseringer innen blant annet Microsoft, Citrix, Vmware, Apple (Apple Business Manager, iOS, MacOS), IGEL Cloud OS, med flere (se samarbeidspartnere)

Aktuelle saker om mobilitet og digitale flater

Se alle saker her

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

...

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for...

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og...

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med rådgivning og å oppnå digital kontroll? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?