Bli en av oss

Se ledige stillinger

 

Move Kick Off aug 2022-1

Har du lyst til å bli en del av Move-teamet?

 

Som ansatt i Move får du ta en del av et miljø med høyt teknisk kompetansenivå, spennende caser, høy arbeidsmoral og inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss er det rom for å være med og innvirke på kursen selskapet tar. Vi er opptatt av å videreutvikle våre medarbeidere - ikke bare i et teknisk perspektiv, men de utfordres også å sette seg personlige utviklingsmål. Våre ansatte har stor frihet til å styre egen arbeidstid, arbeidssted og hvilke oppdrag de engasjeres i.

I Move tar vi vare på hverandre og har det gøy sammen, både i arbeidstid og i diverse aktiviteter i regi av jobben. Vi har halvårlige kickoffs for hele firmaet, i tillegg til jevnlige avdelingssamlinger, fagdager og sosiale tilstelninger.

Hvorfor jobbe hos Move?

Move er akkurat passe størrelse. Vi har vokst de siste årene, men har ikke blitt for stor. Blir man for stor kan man fort forsvinne i mengden. Det gjør man ikke her.
Simon Orchard
Simon Orchard
Nettverksspesialist og løsningsarkitekt
Her er det stort mangfold av personligheter. Det er et inkluderende arbeidsmiljø og hver og en kan få tilpasset arbeidsoppgaver som passer til egenskaper og kunnskapsnivå.
Zishan Ul Haque
Zishan Ul Haque
Sikkerhetskonsulent drift
Det beste med Move er fagmiljøet og kollegene. Alle er behjelpelige, deler gjerne og ønsker å lære av hverandre.
Vebjørn Høyland
Vebjørn Høyland
Tech Lead Cyber Security

Som nyansatt blir du introdusert til Move gjennom vår onboardingprosess. Du får en tildelt fadder som sammen med nærmeste leder tar deg imot første dag og hjelper deg med å få en myk start som Move-ansatt.

I Move er medarbeiderne godt spredt, fra arbeid på kontoret til hjemmekontor, bortekontor eller oppmøte hos kunder. Verdien av å likevel møtes for faglige og sosiale formål, er stor. Vi arrangerer bl.a. interne fagdager, kurs, kick offs, kundeseminarer og bortreise seminarer eller turer for våre medarbeidere.

Vi har en egen sosialkomité som sørger for et godt utvalg sosiale aktiviteter for alle ansatte. Den siste tiden har vi hatt golfturnering, oktoberfest, quiz, deltakelse i Holmenkollstafetten, improteater og shuffleboard turnering.

Move er ikke bare opptatt av å skape et godt sosialt arbeidsmiljø. Vi setter også stor pris på ønske om faglige utvikling hos våre ansatte. At våre medarbeidere holder seg faglig oppdatert er avgjørende for å kunne gi våre kunder den beste hjelpen.

I Move får du være med å forme din egen utviklingsplan. Vi har mange fagområder å spisse seg innenfor og legger til rette for at våre medarbeidere kan ta relevante kurs eller sertifiseringer.

Dersom du brenner for teknologi og har, eller ønsker å tilegne deg, spisskompetanse innenfor et
eller flere av områdene nevnt nedenfor – kan du være kandidaten vi er på jakt etter!

Vi designer og bygger løsninger innen:

  • Datasenter og skytjenester (Hybrid Multicloud Platforms)
  • IT-sikkerhet og personvern
  • Produktivitet og samhandling
  • Mobilitet og digitale arbeidsflater
  • Nettverk og kommunikasjon
  • Business Intelligence
  • Automatisering /digital medarbeider (RPA)
  • Brukeradopsjon

I tillegg har vi dyktige prosjektledere som sørger for å oppnå målsetningene.

Kunne du tenk deg å jobbe med noe av dette?

Ledig stilling

Vi har for tiden ledig stilling som Solutions Architect. Les mer om stillingen her

 

Ledige stillinger vises ikke alltid på mobil

Vårt rekrutteringsverktøy har problemer  med å vise ledige stillinger på enkelte mobiltelefoner. Hvis du snur mobilen (som når du ser film) vil ledige stillinger vises.