Cyber Security

La oss sikre deg dokumenterbar digital kontroll

 

Kontakt oss

shutterstock_Cyber-Security-2

Våre tjenester innen Cyber Security favner bredt og utvikler seg raskt, akkurat som sikkerhetstruslene gjør.

 

Vi bistår i alle faser av sikkerhetsarbeidet, fra analyse til implementering og drift.

  • Analyse: Sårbarhetskartlegging, analyse av ransomware, passordhygiene, trådløse nettverk, Active Directory, simulert nettfiske, mv. 

  • Beredskap og hendelseshåndtering: Beredskapsplan, digitale bevis, Security Operations Centre, mv. 

  • Styring og etterlevelse: Ledelsesinformasjonssystem for informasjonssikkerhet, GDPR-etterlevelse, risikovurderinger, mv.

 

Sikring av OT-nettverk

Move har utviklet et sikkerhetsrammeverk som tar utgangspunkt i NSM sine grunnprinsipper for IKT-sikkerhet, komplettert med ekstra kontrollere fra NIST CSF rammeverket. Rammeverket er enkelt å ta i bruk, og sørger for at virksomheter får en helhetlig styring av både IT-miljøet og OT-miljøet. Med sikkerhetsrammeverket kan virksomheter implementere de nødvendige sikkerhetskontrollerne for å begge miljøene. 

Les mer om hvordan sikre ditt OT-nettverk

Hvor sikre er dine OT-Systemer
 

Security as a Service

- Skreddersydd tjeneste for dine unike sikkerhetsbehov

I en tid hvor truslene blir stadig mer sofistikerte, så kan håndteringen av informasjonssikkerheten være utfordrende. Mange virksomheter har nok med å drifte sine IT-systemer, og sjelden tilstrekkelig kapasitet til å håndtere informasjonssikkerheten. Move kan tilby din virksomhet en komplett Security as a Service, utformet for å gi deg den tryggheten du trenger for å fokusere på det du gjør best – å drive virksomheten din. 

Les mer om Security as a Service

Proficient young male employee with eyeglasses and checkered shirt, explaining a business analysis displayed on the monitor of a desktop PC to his female colleague, in the interior of a modern office-1-1

Tjenester fra Move Cyber Security

Vi hjelper deg med å etablere eller forbedre et ISO 27001-basert styringssystem for informasjonssikkerhet, og dermed oppnå digital kontroll på virksomhetens verdier.


 

 

Vi kartlegger sårbarheter i IT-miljøet, og vi iverksetter sikkerhetstiltak. På den måten hjelper vi deg med å gjøre din virksomhet mindre utsatt for sikkerhetsbrudd.

Vi tror på kompetanse, og at alle ansatte har en viktig rolle i det daglige informasjonssikkerhetsarbeidet. Derfor kjører vi kontinuerlig kurs og bevissthetstrening.

Hvis det oppstår et sikkerhetsbrudd, så er det viktig at det håndteres på en forsvarlig og effektiv måte. Vi tilbyr tjenester for hendelsesovervåking og hendelsesrespons.

Vi tilbyr en rekke tjenester som vi skreddersyr for å oppfylle dine unike sikkerhetsbehov.

Relaterte saker om Cyber Security

Se alle saker her

Stopp cyberskurkene med ledende løsninger for IT- og OT-sikkerhet

Nye forskrifter og reguleringer stiller stadig større krav til IT-sikkerheten. Med tjenester fra Move og løsninger fra...

Sikre deg mot ransomware og datatap:  Derfor trenger du backup av dine SaaS-applikasjoner

Hvordan sikrer du at dataene på dine SaaS-applikasjoner forblir trygge og tilgjengelige, selv i møte med trusler som...

Ny lov om digital sikkerhet: Her er det du trenger å vite

Hva innebærer den nye digitalsikkerhetsloven, som trer i kraft om kort tid? Vi ser nærmere på de sentrale kravene....

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med rådgivning og å oppnå digital kontroll? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?