1 min read

Møt oss på KiNS-tech 2022

Møt oss på KiNS-tech 2022

For andre året på rad deltar Move på KiNS-tech, en årlig samling for kommunale og fylkeskommunale IKT-rådgivere og sikkerhetsrådgivere. Her får deltakere faglige dypdykk i tema som trusselbilde, sårbarhetstesting og bruk av skytjenester. I år arrangeres KiNS-tech 20.-21. september i Hønefoss.

Move er til stede på arrangementet med egen stand og holder innlegg der vi gjennomgår Move sin metodikk for ransomware workshop, og viser eksempler på ulike typer sårbarheter som kan utnyttes av en trusselaktør. Vi skal i tillegg gjennomføre en konkurranse på vår stand hvor vinneren får en gratis ransomware workshop med Move. Ha mobilen klar og skann QR-koden på vår stand for å delta i konkurransen vår. På dette arrangementet får du møte Roy Allan Hansen, Leif B. Paulsen og Christian Lunde fra Move. Vi håper å se deg der!
Her kan du lese mer om KiNS-tech 2022 og se hele programmet for begge dager.

Roy Allan Hansen er team lead i Move, og har deltatt på KiNS-tech i mange år. Han har holdt innlegg, og er ansvarlig for den årlige Capture the Flag konkurransen. Vinner av KiNS CTF 2022 får oppmerksomhet på konferansen.

Hva er KiNS? Formålet med KiNS er å bidra til økt informasjonssikkerhet i kommuner og fylkeskommuner. KiNS arrangerer en stor årlig konferanse der medlemmer møtes for “networking” og faglig påfyll. KiNS arrangerer kurs innenfor ISO 2700x, teknisk informasjonssikkerhet og GDPR samt lokale/regionale seminarer. Her kan du lese mer om KiNS.

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer