1 min read

Møt oss på KiNS-tech 2022

For andre året på rad deltar Move på KiNS-tech, en årlig samling for kommunale og fylkeskommunale IKT-rådgivere og sikkerhetsrådgivere. Her får deltakere faglige dypdykk i tema som trusselbilde, sårbarhetstesting og bruk av skytjenester. I år arrangeres KiNS-tech 20.-21. september i Hønefoss.

Move er til stede på arrangementet med egen stand og holder innlegg der vi gjennomgår Move sin metodikk for ransomware workshop, og viser eksempler på ulike typer sårbarheter som kan utnyttes av en trusselaktør. Vi skal i tillegg gjennomføre en konkurranse på vår stand hvor vinneren får en gratis ransomware workshop med Move. Ha mobilen klar og skann QR-koden på vår stand for å delta i konkurransen vår. På dette arrangementet får du møte Roy Allan Hansen, Leif B. Paulsen og Christian Lunde fra Move. Vi håper å se deg der!
Her kan du lese mer om KiNS-tech 2022 og se hele programmet for begge dager.

Roy Allan Hansen er team lead i Move, og har deltatt på KiNS-tech i mange år. Han har holdt innlegg, og er ansvarlig for den årlige Capture the Flag konkurransen. Vinner av KiNS CTF 2022 får oppmerksomhet på konferansen.

Hva er KiNS? Formålet med KiNS er å bidra til økt informasjonssikkerhet i kommuner og fylkeskommuner. KiNS arrangerer en stor årlig konferanse der medlemmer møtes for “networking” og faglig påfyll. KiNS arrangerer kurs innenfor ISO 2700x, teknisk informasjonssikkerhet og GDPR samt lokale/regionale seminarer. Her kan du lese mer om KiNS.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer