1 min read

Rubrik data management plattform

Rubrik data management plattform

Rubrik har over mange år bygget en suksessfull plattform for data management enten det er for data lagret i skyen eller i eget datasenter. Analyseselskapet Gartner har for andre året kategorisert Rubrik som ledende og visjonær i sin Magic Quadrant analyse av enterprise backup og recovery løsninger.

I denne 17-minutter lange TechTalk-en har Åsmund Berget invitert Helge Kveseth til å gå gjennom data management plattformen til Rubrik og belyser hvorfor akkurat denne teknologien kan være et riktig valg for din virksomhet.

Move var en av de første systemintegratorene som brakte Rubrik løsninger til det norske markedet og har blant annet implementert løsningen hos Stavanger kommune. Gevinstene har vært formidable - blant annet besparelser på hele 104 dagsverk per år og redusert backup-tid fra ca 48 timer ned til 4-5 timer!

 
 
Garnter Magic Quadrant for Enterprise Backup og Recovery løsninger.
 
Rubrik er for andre året på rad kåret av Gartner som en ledendel og visjonær aktør innen enterprise backup og recovery løsninger.
 

I webinaret får du en oversikt over komponentene som inngår i Rubriks data management plattform og ikke minst blir det høyaktuelle tema rundt sikring mot ransomware angrep belyst. Med en robust backup og recovery løsning - og et godt backup regime, vil en kunde alltid være sikret å ha en virus-fri backup av sine data dersom det verste skulle skje.

 
 
 

Move samarbeider tett med Rubrik og de andre teknologileverandørene innen backup & recovery, som Cohesity, Cloudian, Veeam, IBM og Dell og har en totaloversikt over marked og teknologi som setter Move i en særstilling til å rådgi sine kunder. Hver kunde har spesifikke behov og da trengs det kompetanse og markedsoversikt til å velge den riktig løsningen.

 
 
 

Ønsker du en samtale rundt dine backup behov og systemer? Ta kontakt med Move.

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer