1 min read

TechTalk: Innovativ serverteknologi med Dell PowerEdge

Noen synes kanskje serverteknologi er kjedelig - ikke vi. Selv om mange virksomheter flytter stadig mer arbeidslaster ut i skytjenester er det fortsatt fullt liv i mange datasentre rundt om i Norge. Og serverparken må regelmessig oppgraderes. Er Dell PowerEdge noe for din virksomhet?

Utfordringene for IT står i kø: man skal stadig levere bedre ytelse og flere tjenester til lavere kostnad og skvise mer ut av budsjettene. Samtidig er det viktig for IT å levere forretningsverdi til virksomheten blant annet ved ny teknologi og innovasjon som kan understøtte forretningsprosessene. Dette er hensyn som Dell har tatt inn i designet når de har utviklet PowerEdge server-familien.

I denne utgaven av TechTalk har teknologidirektør Åsmund Berget invitert senior systemingeniør Eyvind Røst i Dell Technologies til en gjennomgang av deres innovative serverfamilie PowerEdge.

  • Hvem passer disse serverne for?
  • Hvilken funksjonalitet får du?

Dell PowerEdge omfatter blader, tårn og rack som er ledende innen praktisk design, virtualisering, strøm, kjøling og integrert systemadministrasjon.

Klikk på videoen under for å se webinaret.

 

Move har bred og dyp kompetanse på datasentre og samarbeider tett med Dell Technologies og flere ledende teknologileverandørene. Trenger du råd og innspill til ditt datasenter, eller ønsker å se på skyløsninger kan vi bidra.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer