1 min read

Nutanix ledende i Gartner Magic Quadrant

Nutanix ledende i Gartner Magic Quadrant

Gartner kategoriserer Nutanix sammen med VMware som de ledende løsninger for hyperkonvergert infrastrukturprogramvare. Analyseselskapet Gartner har i desember kategorisert Nutanix som en av de ledende programvareløsningene for hyperkonvergert infrastruktur (HCI software) sammen med VMware.

I denne analysen scorer de to nevnte leverandørene best på visjon og evne til å gjennomføre, og blir dermed plassert i leder-kvadranten. Microsoft følger et stykke bak disse og er kategorisert som visjonær men mangler noe på gjennomføringsevne til å komme inn i leder-kvadranten.

 

HCI-software står sentralt for moderne programvaredefinert infrastruktur og dekker kjerne-områdene i IT-infrastruktur som datakraft (compute), lagring, nettverk og administrasjon. Gartner viser til at Nutanix’ har en av de mest omfattende HCI programvareløsningene og data-tjenester for on-prem og offentlig sky implementasjoner. Med introduksjonen av Nutanix Cluster kan kundene bygge hybride sky-løsninger og «as-a-service» tjenester.

Gartner Magic Quadrant for HCI programvare. 
 
 

=> Her kan du gå inn på Nutanix sin side og legge inn din epost og du får tilgang til Gartner rapporten som gir deg et godt overblikk over teknologi og markedssituasjonen for HCI programvare.


 

Denne Gartner analysen av hyperkonvergert infrastruktur er ny og kan ikke direkte sammenlignes med tidligere analyser, hvor for øvrig Nutanix også får topp score. Gartner sin Magic Quadrant er en analyse av teknologileverandørenes «completeness of vision» og «ability to execute» og resultatet er en visuell kategorisering av de respektive teknologiene. Erfaringsmessig brukes Gartner's analyser som en veiviser for mange kunder i sine valg av teknologi og leverandører. Move var den første systemintegratoren som leverte Nutanix HCI løsninger i det norske markedet og har bygget solid kompetanse på området.

 
 

Ønsker du nærmere informasjon om hyperkonvergerte infrastrukturløsninger ta kontakt med oss.

 
 
Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Jobb effektivt med din egen eksklusive personlig assistent – Microsoft Copilot. Vi er overbevist om at Microsoft Copilot er nøkkelen til fremtidens...

Les mer
Generativ AI:Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Generativ AI:Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Franske Mixtral demonstrerer at de kan konkurrere med giganter som GPT-4 og Gemini, og at det er mulig å lage langt mer effektive språkmodeller som...

Les mer
Move vant Fortinet-priser

Move vant Fortinet-priser

Move tok hjem to priser på Fortinets årlige partnertreff. Prisene Årets kompetansepartner 2023 og Fortinet Security Fabric Partner 2023 er en viktig...

Les mer