1 min read

Nutanix ledende i Gartner Magic Quadrant

Nutanix ledende i Gartner Magic Quadrant

Gartner kategoriserer Nutanix sammen med VMware som de ledende løsninger for hyperkonvergert infrastrukturprogramvare. Analyseselskapet Gartner har i desember kategorisert Nutanix som en av de ledende programvareløsningene for hyperkonvergert infrastruktur (HCI software) sammen med VMware.

I denne analysen scorer de to nevnte leverandørene best på visjon og evne til å gjennomføre, og blir dermed plassert i leder-kvadranten. Microsoft følger et stykke bak disse og er kategorisert som visjonær men mangler noe på gjennomføringsevne til å komme inn i leder-kvadranten.

 

HCI-software står sentralt for moderne programvaredefinert infrastruktur og dekker kjerne-områdene i IT-infrastruktur som datakraft (compute), lagring, nettverk og administrasjon. Gartner viser til at Nutanix’ har en av de mest omfattende HCI programvareløsningene og data-tjenester for on-prem og offentlig sky implementasjoner. Med introduksjonen av Nutanix Cluster kan kundene bygge hybride sky-løsninger og «as-a-service» tjenester.

Gartner Magic Quadrant for HCI programvare. 
 
 

=> Her kan du gå inn på Nutanix sin side og legge inn din epost og du får tilgang til Gartner rapporten som gir deg et godt overblikk over teknologi og markedssituasjonen for HCI programvare.


 

Denne Gartner analysen av hyperkonvergert infrastruktur er ny og kan ikke direkte sammenlignes med tidligere analyser, hvor for øvrig Nutanix også får topp score. Gartner sin Magic Quadrant er en analyse av teknologileverandørenes «completeness of vision» og «ability to execute» og resultatet er en visuell kategorisering av de respektive teknologiene. Erfaringsmessig brukes Gartner's analyser som en veiviser for mange kunder i sine valg av teknologi og leverandører. Move var den første systemintegratoren som leverte Nutanix HCI løsninger i det norske markedet og har bygget solid kompetanse på området.

 
 

Ønsker du nærmere informasjon om hyperkonvergerte infrastrukturløsninger ta kontakt med oss.

 
 
Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer