Webinar: IBM Spectrum Scale hyperskalerbar lagringsplattform

 I dette webinaret presenterer teknologidirektør Åsmund Berget i Move, IBM Spectrum Scale. Spetrum Scale er en av markedets mest fleksible scale-out lagringsløsninger med multiprotokoll og S3 funksjonalitet.
 
IBM Spectrum Scale er en scale-out datalagringsplattform for ustrukturerte data som også løser moderne AI-utfordringer. Her kan du koble sammen datakilder fra edge, datasenter og skyen med beskyttelse, sikkerhet og dataoptimalisering og kan skaleres til 8 Yottabyte kapasitet!
 
 
 

Du kan lese mer her: IBM Spectrum Scale

Sigma2 anskaffer ny nasjonal lagringsinfrastruktur

Sigma2, som eies av Universitetene, ansvaret for den nasjonale e-infrastrukturen for bergningsvitenskap og lagring av vitenskapelige data i Norge. Dette innebærer high performance computing (HPC) og en ekstremt skalerbar lagringsinfrastruktur basert på IBM Spectrum Scale.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer