1 min read

TechTalk: Gjennomgang av Dell EMC PowerStore datalagring

TechTalk: Gjennomgang av Dell EMC PowerStore datalagring

Dell EMC PowerStore er en all-flash basert datalagringsløsning som dekker alle lagringsbehovene til små og mellomstore virksomheter, eller kan ha en spesifikk oppgave hos store virksomheter. 

PowerStore har vært på markedet i flere år og blir stadig utviklet med blant annet nye modeller. I denne oversikten dekker den minste modellen inntil 1,2 petabyte, mens den største i cluster oppsett har kapasitet på inntil 11,36 petabyte.

Dell EMC PowerStore familie 

Dell EMC PowerStore nøkkelfunksjonalitet

  • Datasentrisk: Ytelsesoptimalisert enhetlig arkitektur for enhver lagringsoppgave, både fysiske og virtuelle, applikasjoner og databaser, containere og fil. 
    Ytelsen er skalerbar både opp og ut (scale up og scale out) med NVMe.
    PowerStore har alltid inline deduplisering og komprimering som garanterer en reduksjon på 4:1 uten at det går ut over datakvalitet. I visse tilfeller har man oppnådd hele 20:1 reduksjon!
  • Intelligent automasjon: Programmerbar infrastruktur forenkler blant annet administrasjon og DevOps. Det gjør at du kan automatisere prosesser knyttet til provisjonering av lagring. Du kan igangsette nye ressurser i løpet av sekunder og eliminere manuelle oppgaver som reduserer risko for feil.
  • Tilpasningsdyktig arkitektur som skal leve over tid. Fleksibilitet går igjen i arkitekur (ytelse og mobilitet), oppbygging (du kan bytte kjerne, kant og sky uten nedetid) og konsum (forutsigbarhet og investeringsbeskyttelse). 

 

I denne TechTalk har teknologidirektør Åsmund Berget invitert senior systems engineer Eyvind Røst i Dell Technologies til en gjennomgang av bruksområder og funksjonalitet.

 

Trenger du råd og innspill til hvordan du best utvikler din backup- eller datalagringsarkitektur enten med basis i Dell EMC eller andre leverandører, har Move bred og dyp kompetanse på de ledende teknologiene.

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer