1 min read

TechTalk: Gjennomgang av Dell EMC PowerStore datalagring

Dell EMC PowerStore er en all-flash basert datalagringsløsning som dekker alle lagringsbehovene til små og mellomstore virksomheter, eller kan ha en spesifikk oppgave hos store virksomheter. 

PowerStore har vært på markedet i flere år og blir stadig utviklet med blant annet nye modeller. I denne oversikten dekker den minste modellen inntil 1,2 petabyte, mens den største i cluster oppsett har kapasitet på inntil 11,36 petabyte.

Dell EMC PowerStore familie 

Dell EMC PowerStore nøkkelfunksjonalitet

  • Datasentrisk: Ytelsesoptimalisert enhetlig arkitektur for enhver lagringsoppgave, både fysiske og virtuelle, applikasjoner og databaser, containere og fil. 
    Ytelsen er skalerbar både opp og ut (scale up og scale out) med NVMe.
    PowerStore har alltid inline deduplisering og komprimering som garanterer en reduksjon på 4:1 uten at det går ut over datakvalitet. I visse tilfeller har man oppnådd hele 20:1 reduksjon!
  • Intelligent automasjon: Programmerbar infrastruktur forenkler blant annet administrasjon og DevOps. Det gjør at du kan automatisere prosesser knyttet til provisjonering av lagring. Du kan igangsette nye ressurser i løpet av sekunder og eliminere manuelle oppgaver som reduserer risko for feil.
  • Tilpasningsdyktig arkitektur som skal leve over tid. Fleksibilitet går igjen i arkitekur (ytelse og mobilitet), oppbygging (du kan bytte kjerne, kant og sky uten nedetid) og konsum (forutsigbarhet og investeringsbeskyttelse). 

 

I denne TechTalk har teknologidirektør Åsmund Berget invitert senior systems engineer Eyvind Røst i Dell Technologies til en gjennomgang av bruksområder og funksjonalitet.

 

Trenger du råd og innspill til hvordan du best utvikler din backup- eller datalagringsarkitektur enten med basis i Dell EMC eller andre leverandører, har Move bred og dyp kompetanse på de ledende teknologiene.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer