2 min read

Moves Microsoft kompetanse

Move legger vekt på å utvikle våre medarbeideres kompetanse og det er en naturlig del av medarbeidersamtalene å ha fokus på kompetanseheving, sier Anne Sofie Nygaard som jobber med forretningsutvikling av Microsoft løsninger i Move. 

Move har kontinuerlig fokus på medarbeideres kompetanse og utvikling, i dag har vi over 300 sertifiseringer innenfor Microsoft, og har til sammen oppnådd 13 gullstatuser. Vi skal til enhver tid ha de siste og nyeste sertifiseringene innenfor Microsoft.

Move har kontinuerlig fokus på medarbeideres kompetanse og utvikling, i dag har vi over 300 sertifiseringer innenfor Microsoft, og har til sammen oppnådd 13 gullstatuser. Vi skal til enhver tid ha de siste og nyeste sertifiseringene innenfor Microsoft. 

Hva betyr det egentlig å være Solutions partner?

«Å være Solutions Partner vil si at vi har investert mye tid (og penger) i å bygge kompetanse innen en rekke Microsoft teknologier og en gull-partner er synonymt med å være «best in class» innenfor definerte områder», sier Anne Sofie Nygaard som er forretningsutvikler på Microsoft teknologi i Move. 

Under følger en oversikt over kompetanse i Move:

Under følger en oversikt over kompetanse i Move: 

 • Microsoft Gold Cloud Platform

 • Microsoft Gold Security

 • Microsoft Gold Cloud Productivity

 • Microsoft Gold Collaboration and Content

 • Microsoft Gold Datacenter

 • Microsoft Gold Enterprise Mobility Management

 • Microsoft Gold Data Analytics

 • Microsoft Gold Project and Portfolio Management

 • Microsoft Gold Small Midmarket Cloud Solutions

 • Microsoft Gold Messaging

 • Microsoft Gold Data Platform

 • Microsoft Gold Windows and Devices

 • Microsoft Gold Application Integration

 • Microsoft Advanced Specialization: Adoption and Change Management

 • Microsoft Silver Application Development 


Etter 15 år med samme partner program gjorde Microsoft store endringer i partner programmet fra 3. oktober 2022. De stiller nye og strengere krav til oppnåelse enn ved gull og sølv-status.


De nye oppnåelsene vil se slik ut:

MicrosoftTeams-image (5) MicrosoftTeams-image (1) MicrosoftTeams-image (7) MicrosoftTeams-image (6)

 


Move har allerede oppnådd kravene til å være Solutions Partner på områdene Modern Work (M365), Infrastructure (Azure), Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure) og Security. 

Vårt fremtidige mål er også å styrke oss for å oppnå flere Specializations i tillegg til dagens innenfor Adoption and Change Management

Move AS ble under Microsoft Partner Awards finalist i kategorien “Årets Skilling-Partner 2022» 

«Move er en partner som systematisk har bygget ny og relevant Microsoft cloud-kompetanse for sine medarbeidere. De har også satset mye på nye medarbeidere med ny kompetanse gjennom Microsoft University. Særlig imponerende er deres posisjon innen hybrid sky, og nå også innen «Adoption and Change Management» hvor de som en av svært få partnere har oppnådd Specialization», sier Finn Urianstad, Partner Development Manager i Microsoft Norge. 

Microsoft_3_Skilling Partner_FINALIST

«Vi er stolte av å være finalist innen Skilling Partner, dette viser klart vårt satsningsområdet i Move. Vi takker Microsoft Norge for denne finaleplassen. Gratulerer så mye til alle vinnere og finalister i forbindelse med Microsoft Norway Partner Awards 2022.» 

Vil du vite mer om hvorfor du bør velge en Solutions Partner? Klikk her for å lese Anne Sofies 5 tips og gode grunner. 

Har du et Microsoft relatert behov? Klikk her for å fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en prat. 

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer