1 min read

Move blir Dell Titanium partner

Move har tatt steget opp i den høyeste sertifiseringskategorien til Dell Technologies og blitt sertifisert som TITANIUM partner.

For å være Dell Titanium sertifisert stilles det strenge krav til kompetanse og rådgivningsekspertise, samt at selskapet har et høyt omsetningsnivå på Dell løsninger. Dette bidrar i enda større grad til trygghet for våre kunder.

Move har i mange år implementert løsninger hos større og mindre virksomheter i Norge basert på Dell Technologies’ sin store portefølje med infrastrukturløsninger. Spesielt innen lagring og datasenter basert på HCI-teknologi, PowerStore og PowerScale er Move spesielt sterke.

Innen klient-løsninger og sikkerhet er også Dell sterke sammen med Move sin rådgivningskompetanse. Denne våren lanseres en rekke nye klient-løsninger som både ivaretar den nye normalen med økt bruk av hjemmekontor / hybridkontor og ikke minst sikkerhet. Dataene til bedriften er en av de viktigste eiendeler, og de må lagres og oppbevares på en betryggende måte.

Her kan du lese mer om Move sine Dell-løsninger

https://aktuelt.move.no/dell-emc-powerstore-datalagring

https://aktuelt.move.no/dell-klientl%C3%B8sninger-for-den-hybride-arbeidshverdagen

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer