BI og automasjon 

Ta datadrevne beslutninger og jobb mer effektivt. Vi hjelper med å hente ut styringsdata og lager rapporter, dashboards og automatiseringer.

 


Kontakt oss

BI_automasjon

Få forretningsverdi av dine data, og gå fra rapporteringsmareritt til rapporter og visualiseringer som oppdaterer seg selv, og som er enkle å endre! 

 

Vi hjelper deg å samle data fra nye og eksisterende kilder, sammenstiller dem og presenterer informasjonen i rapporter,  analyser og skreddersydde dashboards.  Vi har sterk fagkompetanse på dataanalyse og er eksperter på MS Power-plattformen (Power Apps, Power BI og Power Automate), samt Xpert BI. Vi har også omfattende kompetanse på de forskjellige ETL-verktøyene i Azure. 

La oss starte med en workshop!

Baneservice har valgt Move som samarbeidspartner i prosjektet fordi Move har klart å kombinere forståelse for vårt behov med kunnskap om verktøyene som skal brukes. Dette skaper et effektiv prosjekt og vi har høye forventinger til en moderne og god sluttleveranse.
Morten Frogner
CFO Baneservice
Hensikten med prosjektet er å gi ledelse og investeringspersonell bedre oversikt over porteføljer, segmenter, sektorer, hvilke avtaler det jobbes med, hvor langt de er kommet i prosessene, sannsynlighet for closing, og mye annet på en enkel måte. For å få bedre oversikt over investeringene valgte selskapet Power BI som plattform og Move som partner i prosjektet.Ekspertisen til Move og mulighetene med Power BI er enormt viktig for oss.
Victor Lager
Head of Portfolio Management i Norfund

Relaterte saker til BI og automasjon

Data er bra - innsikt er bedre

Move og BI Builders hjelper deg å realisere verdien av dine data. Data skaper mest verdi når de avdekker sammenhenger...

Move AS og BI Builders hjelper kunder på veien fra data til forretningsinnsikt

Vi er glad for å ha inngått samarbeid med BI Builders. Sammen skal vi knytte teknologi, ressurser og kompetanse for å...

Business intelligence og datavarehus til Baneservice

Move inngår en betydelig kontrakt med Baneservice om å utvikle analyse og rapporteringsportaler basert på Power BI som...

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med rådgivning og å oppnå digital kontroll? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?