1 min read

Er du sikret mot ransomware?

Er du sikret mot ransomware?

Ransomware er for de fleste virksomheter den største CyberCrime utfordringen virksomheten står ovenfor. Digital utpressing ved ransomware angrep kan forstyrre eller ødelegge forretningsvirksomheten.

Vil en slik hendelse kunne skje i din virksomhet? Hvor godt sikret er din virksomhet mot denne trusselen? Sikkerhet er et krevende område og trusselsituasjonen er i kontinuerlig utvikling.

Move tilbyr en kostnadseffektiv preventiv sikkerhetsgjennomgang som fokuserer på virksomhetens evne til å motstå et ransomware angrep.

Med en sikkerhetsgjennomgang vil du få:

  • innsikt i hvor sårbar virksomheten er ovenfor ransomwareangrep
  • anbefalinger på tiltak som mest effektivt vil øke sikkerhetsnivået
  • gir dere innsikt i å målrette og optimalisere ressursbruken

Move har totaloversikt over sikkerhetsdomenet og har hatt digital kontroll som fokus i mange år. Vi tilbyr en sikkerhetsgjennomgang som fokuserer på virksomhetens eksponering mot ransomware og evnen til å motstå et angrep.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med en sikkerhetsgjennomgang? Her kan du lese mer om hva en sikkerhetsgjennomgang innebærer og fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Vi tilbyr et stort spekter av tjenester og Move Cyber Security gir våre kunder gode og relevante rådgivningstjenester, som kombineres med kostnadseffektive tjenester, metoder og rammeverk. Dette for at våre kunder skal oppnå digital kontroll og kunne dokumentere dette.

Vi er spesialister til å jobbe med praktiske tilnærminger og som gir et virksomhetsforankret sikkerhetsarbeid.

Move Cyber Security jobber tett inn mot alle øvrige kompetanse- og tjenesteområder hos Move. Dette gjør at vi kan hjelpe deg gjennom alle faser av deres digitale sikkerhetsarbeid.

Sikkerhetsarbeidet krever kontinuerlig og målrettet arbeid for å lykkes.

Her finner du full oversikt over alle tjenester Move Cyber Security tilbyr.

Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer