Sårbarhetskartlegging 

av infrastruktur

 

Kompetanseområde-datasenter og sky

 

Alle bedrifter bør kartlegge sin egen infrastruktur for sårbarheter. Hvor lenge siden er det siden du gjennomførte sårbarhetsskanning av ditt miljø? Hvor sikker er du på at det ikke finnes sårbare tjenester eller maskiner i nettverket som kan utnyttes av en trusselaktør? Move kan gjennomføre sårbarhetskartlegging av den interne infrastrukturen i en virksomhet.

Hva vi kan tilby 

Sårbarhetskartleggingen kan blant annet avdekke manglende oppdateringer og feilkonfigurasjoner i operativsystemer, nettverkskomponenter og applikasjoner. Kartleggingen gjennomføres med en kommersiell sårbarhetsskanner i deres miljø. 

Move har også en egen tjeneste for sårbarhetskartlegging av Active Directory. For å få en fullstendig kartlegging, så kan disse tjenestene kombineres. 

Hvordan vi jobber 

Sårbarhetskartleggingen gjennomføres i virksomhetens miljø, og virksomheten velger selv omfanget for kartleggingen. Det kan for eksempel være behov for å skanne klientnettet, et servernettverk, eller alle segmentene individuelt.  

For å få gjennomført en så dyp skanning som mulig som også inkluderer programvareversjoner, kan virksomheten frembringe en administrativ domenebruker til bruk for skanningen. 

Hva du får 

En rapport som inneholder et sammendrag for ledelsen, og en teknisk oversikt over funn og anbefalinger sortert for maksimal sikkerhetsgevinst for miljøet.

Tjenester fra Move Cyber Security

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å gjennomføre en sårbarhetskartlegging? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.