1 min read

Viva Insights for Teams bedrer arbeidsmiljø og produktivitet

Microsoft har nylig lansert Viva Insights som en tjeneste i Teams. Viva gir deg innsikt i din arbeidshverdag, og hvis du utnytter funksjonalitetene får du personlig oversikt over ditt eget stressnivå (som sjefen din ikke kan se), når og kanskje hvorfor du blir stresset – og dermed kan gjøre noe forebyggende for å hindre unødig stress. 

For eksempel kan du få påminnelser om å ta deg pauser – slik at du er mer produktiv etterpå. Viva gir deg også rask oversikt over hvem du holder kontakt/arbeider mest med, og oversikt over arbeidsoppgaver som du har lagt opp til, og du kan sende ros til dine kolleger. 

Tjenesten ble utviklet under Covid19-tiden og hensikten har vært å bidra til en positiv arbeidssituasjon for medarbeidere med hjemmekontor og en digital hverdag. Et annet ønske har vært å bidra til bedret organisasjonskultur ved f.eks at du kan beskytte tiden/kalenderen din så du ikke blir forstyrret unødig (PS: i Teams kan du se hvorvidt personer er ledig eller opptatt). 

Viva er en ny tjeneste, og nye funksjoner vil komme fremover – kanskje dette blir din nye «digitale bordflate» litt frem i tid.

Her kan du se på Fredagstipset til Thomas:

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer