Hvordan onboarde servere til Azure Arc?

Med Azure Arc får du forenklet administrasjon, raskere apputvikling og enhetlige Azure-tjenester. Standardiser synligheten, driften og overholdelsen av regler og standarder over en rekke ressurser og plasseringer ved å utvide Azure-kontrollplanet. Utvikle skybaserte apper hvor som helst og i ønsket skala. Kod og send programmer fra Azure til alle typer Kubernetes-utrullinger på alle slags plasseringer. Bruk skybasert innovasjon der du trenger det, ved å rulle ut Azure-tjenester overalt.


I dette fredagstipset viser vi hvordan du onboarder serverne dine til Azure Arc. Azure Arc gir deg oversikt over-, og muligheten til å administrere serverne dine, uansett om de står i eget datasenter, hos Amazon eller et helt annet sted!Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer