1 min read

Move på UNIT-avtalen - server og lagring

Move er en breddeleverandør med spisskompetanse på avanserte teknologier og som er med på UNIT-avtalen for leveranse av «server og lagring».


Move har høy egenkompetanse med mer en 50 konsulenter som bistår med integrasjon av avanserte server- og lagringsløsninger for store kunder over hele Norges land.

Move har blant annet gjennom UNIT-avtalen inngått eneleverandøravtale med NTNU på server- og lagringsområdet, og Move ble nylig valgt som ny lagringsleverandør hos UiO på deres siste store lagringsanskaffelse. USN valgte i 2019 også Move som leverandør av sin nye helautomatiserte backup-/recoveryløsning.


Move arbeider med flere av de ledende produsentene i markedet og opererer uavhengig av merke og logo på løsninger. Move har en rådgivende profil basert på kompetanse, i kombinasjon med en stor løsningsbredde på ulike HW/SW-løsninger. Du skal velge Move for vår kompetanse!


Ta kontakt for en videre dialog og en teknologisk fagprat:

Asle Tronrud: atd@move.no Jan Gundersrud: jgd@move.no Morten Tyssedal: mtl@move.no Tore Nilssen: tnn@move.no

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer