1 min read

Multisourcing Service Integration

Multisourcing Service Integration

Gartner spår fremveksten av en ny rolle i IT-leveransen-
Det anerkjente analyse og rådgivningselskapet Gartner beskriver behovet og fremveksten av en ny rolle i IT-leveransene; Multisourcing Service Integration (MSI) – som også benevnes Service Integration And Management (SIAM).

 

Med økende kompleksitet i IT-landskapet, teknologiske innovasjoner og krav til CIO og IT-avdelingen om å bli mere forretnings- og tjenesteorienterte, må IT-staben administrere et større antall underleverandører. Alt fra større applikasjons-, driftsleverandører og skytjenester, til mindre nisje applikasjoner og mobile apper.

 

Etter hvert blir driftsomfanget så stort at man må legge opp til en tjenesteintegrator rolle for å koordinere og samkjøre tjenester og leverandører og kunne rapportere under en samlet SLA. 

 
 
Gartner med rapport om Multisourcing Service Integration
 
 
Noen hovedbudskap fra Gartner:
  • MSI rollen krever teknologi- og strukturkompetanse som tar lang tid å utvikle.

  • Markedet for MSI tjenester utvikler seg raskt i takt med ny teknologi og brukerkrav. Tjenesten dekker et vidt spekter; - driftstjenester (managed services) - megling av skytjenester (cloud service brokerage) - konsulenttjenester - sourcing av "best of breed" kompetanse - IT-service management

 

Move har tatt et strategisk valg i å utvikle sitt tjenestespekter til å være en multisourcing service integration partner. Da oppnår du:

  • Single point of contact

  • Forenklet leveransemodell for IT-tjenester

  • At du kan bruke interne ressurser på verdiøkende aktiviteter

 

Gartner rapporten er en guide til både kunder og MSI-tjenesteleverandører. Du finner den her: https://www.gartner.com/en/documents/3258917/market-guide-for-multisourcing-service-integration.


 

Kontak oss for mer informasjon.

 
 
Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer