1 min read

Move styrker spisskompetansen på IT-infrastruktur

Move fortsetter veksten og har flere nye konsulenter med spisskompetanse på vei inn. Denne uken begynte Si Tuan Nguyen som seniorkonsulent innenfor IT infrastruktur.

Si har over 20 års erfaring fra it-bransjen blant annet fra Sykehyspartner, Skatteetaten, Cegal m.fl og har med seg solid kompetanse innen design, implementering og drift av løsninger fra Microsoft, VMware, Citrix og skyløsninger, samt en god del erfaring med Linux og nettverk.

Si har solid kompetanse på det meste rundt server, klient og applikasjoner, og har jobbet med både kartlegging, tilrettelegging, pakking, distribusjon og drift av applikasjoner. Han har også solid kompetanse på drift og design av VMware plattformen, og har jobbet med VMware teknologi i mange år.

I ryggsekken har han mange sertifiseringer blant annet MS Azure Architect Design, Azure Solutions Architect Expert og AWS Certified Cloud Practitioner (CLF) for å nevne noen få. Han har jobbet mye med skyløsninger den siste tiden, både Azure, Office 365, Teams og AWS. Si tilfører med andre ord svært mye tung kompetanse til Move, noe våre kunder vil få stor glede av i tiden som kommer.

Vi ønsker Si hjertelig velkommen.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer