Redusér IT-kost med Nutanix

 

Få lavere kompleksitet og økt effektivitet gjennom enkel administrasjon og automatisering av rutineoppgaver i ditt datasenter, uavhengig av om det er i skyen eller lokalt. Med Nutanix får du en fleksibel løsning og lavere IT-kostnader. 

 

 

Jeg ønsker å bli kontaktet om Nutanix
young handsome business man  engeneer in datacenter server room

Nutanix forenkler infrastrukturen i datasenteret ved å konsolidere servere, lagring og nettverk samlet i en plattform. Dette reduserer kompleksiteten og gjør det enklere å administrere IT-ressursene. Nutanix automatiserer i tillegg mange rutinemessige driftsoppgaver, noe som øker effektiviteten og senker driftskostnader betydelig. 

Helt unikt for Nutanix er støtte for flere typer forskjellige hypervisorer. I tillegg har Nutanix sin egenutviklede Hypervisor (AHV), som følger med løsningen uten ekstra lisenskostnader. 

Nutanix tilbyr integrasjon med ulike skytjenester, noe som gir organisasjoner fleksibilitet til å velge de teknologiene som passer best for deres behov. Lisensene kan installeres både i eget datasenter og flyttes til en offentlige skyleverandør uten ekstra kostnader. 

Med Nutanix får du tilgang til et bredt spekter av funksjoner og tjenester, samtidig som du sparer drifts og lisenskostnader. 

Velg Nutanix for å oppnå en optimal og fleksibel infrastrukturløsning uten unødvendige kostnader. 

 

Om Nutanix

Nutanix er et softwarefirma som tilbyr hyperkonvergent infrastruktur, forkortet HCI. Nutanix kombinerer sin software med standardiserte x86-servere fra ulike produsenter, noe som gir en omfattende funksjonalitet som kan integreres i en helhetlig løsning og administreres enkelt. Dette gir flere fordeler når det gjelder effektiv drift og forvaltning av Nutanix-tjenester både i din egen sky og i Azure og AWS. Nutanix er en utmerket plattform for kostnadseffektiv skymigrering til for eksempel Azure. Med en Nutanix HCI-løsning får du tilgang til en rekke tjenester som støtter dine behov, inkludert filagring, objektlagring/S3, datalake og VDI. Nutanix har også innebygde verktøy for enkel sikring av hele løsningen, blant annet muligheten til å "mikropartisjonere" alle VM-er/tjenester som kjører på plattformen. Nutanix tilbyr funksjonalitet innenfor AI/ML, IoT, automatisering, optimalisering og drift av databaser, Kubernetes-funksjonalitet og skyintegrasjoner. Dette betyr at du får en plattform som samler en rekke løsninger og behov på en enklere og mer kostnadseffektiv måte. Det utvikles kontinuerlig ny funksjonalitet og nye tjenester som kan integreres i samme plattform, slik at du alltid er oppdatert. 

 

 

Hvorfor velge Nutanix?

Med Nutanix kan du enkelt bygge og administrere en kraftig multisky-arkitektur i både Azure og AWS. Nutanix gir deg muligheten til å integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer, og alt kan håndteres fra én enkelt konsoll. Løsningen tilbyr automatiserte tjenester og forenkler oppgraderinger ved å tilby "one click" oppdateringer. Med Nutanix kan du enkelt skalere opp ved å legge til flere x86-baserte noder med forskjellige spesifikasjoner, slik at du kan vokse i takt med behovene dine, enten det er behov for mer CPU, GPU, minne eller lagringskapasitet. Nutanix har også omfattende sikkerhetsfunksjoner som beskytter data og nettverk, inkludert kryptering, rollebasert tilgangskontroll og overvåking med alarmer. Med Nutanix kan du være trygg på at din løsning er optimalt beskyttet og overholder beste praksis. 

Move er størst og best på Nutanix i Norge

Move er Norges største og ledende Nutanix partner. Vi leverte Norges første Nutanix-løsning for 13 år siden og har unik spisskompetanse Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Move har høyeste sertifiserings- og partnernivå: Nutanix Champion Reseller og er Skandinavias eneste sertifiserte Nutanix Authorized Support Partner Vi kan dermed yte full support på vegne av Nutanix med lokale ressurser. Velg oss for vår erfaring og spisskompetanse. Move leverer komplette løsninger for Nutanix design, med valgfrihet innen x86 servere fra produsenter som Dell, HPE, Lenovo, Supermicro m.fl. 

NutanixPartner-Badge_6-ChampionReseller

 

Technician checking clipboard while working on laptop

Relaterte saker fra datasenter og sky

1 min read

Frihet til å velge både offentlig sky og eget datasenter

Move AS er Norges største Nutanix partner med høyeste sertifiseringsnivå, unik spisskompetanse og flest referanser. 

...

1 min read

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Avtalen omfatter leveranse av datasenter teknologi og løsninger til kunnskapssektoren og forskningsmiljøene i Norge....

2 min read

Norsk Tipping har sikret seg det nyeste innen backup teknologi

Norsk Tipping valgte Move AS som implementeringspartner for sin nye backup-løsning. Bakgrunnen for prosjektet var en...

Ønsker du å vite mer om hvordan Move kan hjelpe dere med å komme i gang med å Nutanix-løsninger? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?