Move Private Cloud

Lei infrastrukturen du trenger hos Move

 

Kontakt oss

Move Privat Cloud-2

Med Move Private Cloud – driftet fra Norge i norske datasentre – kan du leie akkurat den infrastrukturen du trenger. Du slipper jobben med å kjøpe og vedlikeholde egen fysisk infrastruktur, og du betaler isteden for den reelle bruken hver måned.

Move Private Cloud passer perfekt for deg som ønsker en mer fleksibel IT-infrastruktur, der du slipper å binde opp kapital, hvor du raskt kan skalere opp og ned etter behov, få service etter behov, og digital kontroll, med ISO-sertifisert sikkerhet fra et stort fagmiljø som er basert i Oslo.

Move Private Cloud er en såkalt “Infrastructure-as-a-Service” (eller IaaS)- tjeneste. Du leier akkurat den kapasiteten du har behov for, enten det er for eksempel virtuelle servere, lagring eller nettverk. Du betaler for reell bruk av virtuelle tjenester løpende pr. måned, etter behov.

Fordeler med Move Private Cloud

Her er noen av fordelene med å ta i bruk Move Private Cloud:

  • Lokal: Tjenesten Move Private Cloud er levert av Move AS, en norsk leverandør med norske medarbeidere fra tilgjengelig datasenter i Oslo, underlagt norsk jurisdiksjon.
  • Kostnadsbesparelser: Du slipper å investere i dyr maskinvare og programvare, samt bemanning til å utføre drift og vedlikehold,
  • Kompetansebehov: Du slipper alle utfordringene relatert til å skaffe og sysselsette et internt driftsteam, som også er kontinuerlig oppdatert på IT-sikkerhet.

  • Fleksibilitet: Du får fleksibiliteten til å velge hvilke tjenester du vil bruke, og til å tilpasse ressursene etter behov. Slik kan du for eksempel tilpasse deg endringer i markedet, sesongvariasjoner, eller gjennomføre prosjekter uten å investere i overkapasitet.

  • «Time-to-Market»: Du kan komme raskt i gang og implementere og konfigurere virtuelle maskiner og tjenester, uten at du trenger å vente på innkjøp og installasjon av fysisk infrastruktur. Tilsvarende kan du skalere like raskt ned etter behov.

  • Økt sikkerhet: Move Private Cloud driftes av vår avdeling Move Operations. Vi er sertifiserte iht. ISO 9001 (Kvalitet) og ISO 27001 (Informasjonssikkerhet). Move Operations følger ITIL-rammeverket og benytter datasentre med avanserte sikkerhetsløsninger og prosesser for å beskytte infrastrukturen og dataene mot trusler.

Data servers resting on clouds in blue in a cloudy sky
 

Relaterte tjenester

Det kan være fordeler med å samle flere tjenesteleverser hos Move. Move kan også levere bl.a. serverdrift, databasedrift, backuptjeneste, nettverksdrift, med mer. Ta kontakt om du ønsker å vite mer om andre tjenesteleveranser vi tilbyr.

 

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å vite mer? Fyll ut kontaktskjemaet nederst på siden, så vil en av våre eksperter ta kontakt med deg for å avtale et møte!

 

 

Ønsker du å vite mer?