Backup as a Service

Move Backup som en tjeneste gir deg systematisk sikring av dine data, enten dataene befinner seg i ditt datarom eller i skyen.

 

Kontakt oss

Businessman working with a Cloud Computing diagram on the new computer interface as concept

 

Backup som en tjeneste - også kalt Backup-as-a-Service eller BaaS - sørger for systematisk sikring av data som er lagret i virksomhetens datarom og/eller i «skyen».


Backup er en del av den daglige driften som ofte blir oversett inntil man trenger å gjenopprette data som har blitt borte, korrupt eller som en siste skanse mot cyberkriminalitet

Med Move BaaS-tjenesten får man en effektiv gjenoppretting av data som gir mulighet til å fortsette driften. Tjenesten reduserer økonomiske konsekvenser av nedetid og gir samtidig beskyttelse mot fatale konsekvenser fra løsepengevirus-angrep (ransomware).


Move Backup as-a-Service kan leveres som en komplett installasjon i virksomhetens (ditt eget) datasenter både som en tjeneste, men også dersom man ønsker å eie løsningen selv.
Move har spisskompetanse på de ledende løsningene i markedet fra blant annet Cohesity, Dell Technologies, HPE, IBM, Rubrik og Veeam, og gir de beste råd for din virksomhet ut fra dine behov.

 

Beskrivelse av tjenesten

Backup as a Service Microsoft 365 (omfatter Office 365) sørger for systematisk sikring av data som er lagret i skytjenesten Microsoft 365. Backup er en del av daglig drift som ofte blir oversett helt til man trenger å gjenopprette data som har blitt borte eller er korrumpert. Det er viktig å være klar over at data som blir lagret i Microsoft sin skytjeneste (Azure) ikke tas backup av. Dette er kundens eget ansvar.  

På samme måte som data kan bli korrupt og ødelagt i tradisjonelle datasentre, kan de bli det i Microsofts skytjeneste. Derfor er det viktig å ha en profesjonell backup-tjeneste hvor du får kontroll på Microsoft 365 data fra Exchange, SharePoint, Teams og OneDrive.  

Move BaaS M365 er en tjeneste som ivaretar dette behovet.  

Tjenesten er basert på en avansert backup-plattform med teknologiledende program- og maskinvare installert i Move sitt datasenter. Kunden får tilgang til en privat og logisk avskjermet del av denne plattformen hvor alle data er kryptert og utilgjengelig for andre enn kunden selv og Move sitt driftspersonell. 

Move sørger for at backup blir fulgt opp og vil jevnlig teste at restore fungerer som tiltenkt

Webinar

Backup som en ekstern tjeneste (BaaS) sikrer virksomhetens data og drift ifbm et cyber-angrep

Teknologidirektør Åsmund Berget i Move ser på backup som en del av beredskapen i forbindelse med ransomware angrep. En profesjonelt driftet backup tjeneste basert på 3-2-1 prinsippet vil i de fleste tilfeller sikre virksomhetens daglige drift. 

I dette webinaret forklares hvordan Move har designet sin BaaS tjeneste og den underliggende teknolgien fra Cohesity.

Registrer deg i skjema og se webinaret som tar ca 17 minutter.

Se webinar
BaaS-webinar-intro
 

Move Back up as a Service (for M365)

Sikkerhetskopi av Office 365 er nødvendig for å sikre at du ikke mister viktige data som e-post, filer, mapper og team. Selv om Office 365 har noen innebygde funksjoner for å gjenopprette slettede eller endrede data, er de begrenset i tid og omfang. Med Move BaaS M365 kan du lagre dataene dine på en sikker og norsk destinasjon, og gjenopprette dem når som helst. ​​

Ansvaret for å beskytte dine Microsoft 365 data er ditt ansvar, og Move tilbyr en backup løsning for Microsoft 365. Move gjør det enkelt å beskytte Exchange online, SharePoint Online, OneDrive, Teams og Groups med Move Backup as a Service M365 (Move BaaS M365). Move hjelper IT avdelingen med kontroll over backupen, etterlevelse og kostnader ved å beskytte data i skyen mot menneskelige feil, ransomware og andre trussler.​

Mer en halvparten av bedrifter i dag bruker Microsoft 365, et skifte fra å ha dataene i eget datasenter til å flytte det ut i skyen. Beskytt dine data med en effektiv og sikkerløsning i fra Move. ​

business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Tjenester fra Move Operations

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om våre tjenester innenfor BaaS.

 

 

Ønsker du å vite mer?