Move Support og klientdrift

 

Serious operator using a computer in a call center

 

Vår support- og klientadministrasjonstjeneste gir deg pålitelig og effektiv teknisk assistanse for alle dine brukere og klientenheter. Vi er dedikert til å raskt og profesjonelt løse alle IT-relaterte problemer, enten de gjelder maskinvare, programvare eller nettverkstilkobling. Med vårt dedikerte team av eksperter kan du stole på at vi leverer løsninger raskt og sikrer problemfri drift for din virksomhet.

Kontakt oss

Vårt erfarne supportteam er tilgjengelig for å svare på spørsmål, løse feil og gi effektiv teknisk støtte for alle dine brukere og klientenheter. Vi tar oss også av klientadministrasjon, inkludert installasjon, konfigurering og oppdatering av klientenheter som datamaskiner og bærbare datamaskiner, for å sikre at de fungerer optimalt og sikkert. Med vår støtte- og klientadministrasjonstjeneste kan du være trygg på at dine brukere har den nødvendige tekniske støtten de trenger for å opprettholde produktiviteten og jobbe problemfritt

 

I tillegg til denne tjenesten kan vi også tilby:


- Antivirusbeskyttelse: Beskytt enhetene dine mot skadelig programvare og andre cybertrusler med vår pålitelige antivirusprogramvare.

- Applikasjonsadministrasjon: Teamet vårt kan håndtere administrasjon og vedlikehold av applikasjonene dine, for å sikre at de er oppdatert og kjører problemfritt.

 

Beskrivelse av tjenesten

Ta i bruk et moderne verktøy for forvaltning og administrering av dine klienter. Med Microsoft Intune så kan du lettere klargjøre enheter og distribuere applikasjoner. Sluttbrukere får en bedre opplevelse og IT avdelingen styrker sikkerheten til organisasjonen. Administrasjonen blir mer helhetlig og strømlinjeformet. Microsoft Intune er integrert med andre tjenester, som Microsoft 365 for produktivitet og samarbeid, Azure Active Directory (AD) for tilgangsstyring og Defender for endpoint for endepunktsbeskyttelse. 

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om  våre tjenester? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.