Backup as a Service
- for Datasenter

 

Double exposure of businessman shows modern technology as concept-2

 

Backup as a Service – Datasenter er en robust backup og gjenopprettingstjeneste av data lagret i kundens datasenter eller i en skytjeneste. Tjenesten sikrer minimal nedetid for forretningsdriften og reduserer dermed eventuelle økonomiske konsekvenser.

Tjenesten leveres over en avansert teknologiplattform med markedsledende program- og maskinvare installert i kundens og Move sitt datasenter. Kunden får tilgang til en on-prem installert plattform dedikert til backup, hvor alle data er kryptert og utilgjengelig for andre enn kunden selv og Move sitt driftspersonell.

Tjenesten tar utgangspunkt i industristandard-prinsippet 3-2-1; Det er alltid 3 kopier av dataene, 2 kopier på ulike lagringsmedia, og 1 kopi ut av huset.

Move sørger for at backup blir fulgt opp og vil regelmessig teste at gjenoppretting (restore) fungerer.
Data kopieres (replikeres) til et av Move sine datasentre som en off-site kopi for å sikre mot katastrofe.

Jeg ønsker å vite mer om BaaS

 

Beskrivelse av tjenesten

Formålet med tjenesten Backup as a Service Datasenter er å sørge for systematisk sikring av data som er lagret i kundens datarom og/eller i skytjenester. Backup er en del av den daglige driften som ofte blir oversett inntil man trenger å gjenopprette data som har blitt borte eller korrupt. Med tjenesten får kunden mulighet til effektiv gjenoppretting (restore) av data som gir mulighet til å fortsette driften. Tjenesten reduserer økonomiske konsekvenser av nedetid og gir samtidig beskyttelse mot fatale konsekvenser fra løsepengevirus-angrep (ransomware). Løsningen bruker AI teknologi for å detektere unormale endringer i din backup.

Tjenesten er basert på en avansert plattform bestående av markedsledende program- og maskinvare installert i kundens og/eller i Move sitt datasenter.  Vi leverer tjenesten som en On-prem eller Off-prem løsning. Off-prem løsning kan benyttes når kunden har mindre datamengder. Kunden får tilgang til en On-prem eller Off-prem installert plattform dedikert til backup, hvor alle data er kryptert og utilgjengelig for andre enn kunden selv og Move sitt driftspersonell. 

Move sørger for at backup blir gjennomført i henhold til avtalt rutine og vil regelmessig teste at gjenoppretting fungerer som tiltenkt. 

For On-prem løsning kan data, som en opsjon, kopieres (replikeres) til et av Move sine datasentre som en Off-prem kopi for å sikre mot katastrofe. Dette anbefales i de fleste tilfeller får å øke sikkerheten. 

All programvare, fysiske servere og lisenser er inkludert.

 

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om  våre tjenester? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.