Move 365 Innsikt

 

Proficient young male employee with eyeglasses and checkered shirt, explaining a business analysis displayed on the monitor of a desktop PC to his female colleague, in the interior of a modern office-1

 

Move365 innsikt er en integrert løsning designet for organisasjoner som ønsker å maksimere verdien av deres Microsoft 365 investeringer ved å fokusere på effektiv lisensbruk og sikkerhet. Løsningen gir organisasjoner de nødvendige verktøy og innsikt for å optimalisere og beskytte deres digitale arbeidsplasser.​

 

Kontakt oss

Hvorfor velge Move 365 Innsikt?

Kostnadseffektiv

Med Move 365 Innsikt, kan du redusere lisenskostnader ved å optimalisere bruken og reallokere eller fjerne ubrukte lisenser. 

Forbedret sikkerhet

Move 365 Innsikt sørger for at du opprettholder en sikker og ren Microsoft Entra ID med effektiv brukerkontoadministrasjon, og dermed reduserer risiko.

 

Beskrivelse av tjenesten

Move 365 innsikt er ideell for organisasjoner av alle størrelser som bruker Microsoft 365 og ønsker å forbedre effektiviteten og sikkerheten av deres digitale verktøy. Move 365 innsikt er en kraftfull løsning som adresserer de kritiske aspektene av Microsoft 365-bruk. Gjennom effektiv lisenshåndtering og robuste sikkerhetsfunksjoner, hjelper Move 365 innsikt din organisasjon å utnytte det fulle potensialet av din Microsoft 365-investering på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Effektiv Lisensbruk

Lisensoversikt 
En av de viktigste funksjonene i Move 365 Innsikt er evnen til å gi en detaljert oversikt over lisensutnyttelsen. Dette gir organisasjoner muligheten til å identifisere ubrukte eller underutnyttede lisenser, noe som er essensielt for å forstå hvordan ressursene brukes. 

Kostnadsoptimalisering 
I tillegg til å gi en oversikt over lisensbruken, tillater Move 365 Innsikt organisasjoner å redusere unødvendige utgifter ved å reallokere lisenser basert på faktisk bruk. Dette inkluderer muligheten til å fjerne ubrukte lisenser som ikke er allokert eller er tilordnet inaktive brukere, og dermed bidra til kostnadseffektivitet. 

Sikkerhet


Microsoft Entra ID Hygiene
Move 365 Innsikt legger stor vekt på sikkerhet ved å hjelpe organisasjoner med å administrere brukerkontoer effektivt og opprettholde god hygiene i Microsoft Entra ID. Ved å ha en ren Microsoft Entra ID, kan organisasjoner sikre en mer strømlinjeformet og sikker administrasjon av brukerkontoer. 

Risikoreduksjon 
Å ha kontroll over aktive og inaktive brukerkontoer, innloggingsstatus og gjestebrukere er avgjørende for å redusere risiko. Move 365 Innsikt gir deg de verktøyene du trenger for å holde styr på disse elementene, noe som resulterer i et mer sikkert digitalt miljø. 

Hvem er Move 365 Innsikt for? 
Move 365 Innsikt er ideell for organisasjoner av alle størrelser som bruker Microsoft 365 og ønsker å forbedre effektiviteten og sikkerheten av deres digitale verktøy. Enten du er en liten bedrift eller en stor bedrift, kan Move 365 Innsikt hjelpe deg med å optimalisere din lisensbruk og sikre dine digitale eiendeler. 

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å utforme en beredskapsplan? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.