Du får IT-støtten du trenger hos Move Support 

 

it engineer in network server room solving problems and give help and support

 

Hvorfor velge Move Support? 

Move er en ledende leverandør av IT-støttetjenester for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Enten du trenger hjelp med din sky-, on-prem eller hybride IT-infrastruktur, har vi ekspertisen og erfaringen til å håndtere enhver utfordring. Vi tilbyr fleksible og skalerbare støtteplaner som passer ditt budsjett og forretningsbehov. Med Move Support kan du være trygg på at IT-infrastrukturen din fungerer feilfritt og med høy sikkerhet til enhver tid.

Kontakt Move for en uforpliktende prat

Dette kan du forvente med Move Support

Redusert nedetid og forbedret produktivitet

Vi støtter IT-systemene dine 24/7 og løser problemer uten unødvendig ventetid. Vi tilbyr også rask og pålitelig fjernstøtte og støtte på stedet når du trenger det.


Forbedret sikkerhet og samsvar

Vi hjelper deg med å beskytte dataene og enhetene dine mot cybertrusler og sikrer at du overholder de nyeste industristandardene og forskriftene. Vi tilbyr også løsninger for sikkerhetskopiering og katastrofegjenoppretting for å sikre kontinuiteten i virksomheten din.


Optimalisert ytelse og effektivitet

Vi hjelper deg med å optimalisere din IT-infrastruktur og møte så vel nåværende som fremtidige behov. Vi gir også veiledning og opplæring i hvordan du bruker de nyeste teknologiene og tilbyr beste praksis slik at dere får riktige kostnader og utnytter nye muligheter når de kommer.

Kostnadsbesparelser og ROI

Du får hjelp til å redusere IT-kostnadene dine og maksimere avkastningen på investeringen. Våre priser er  konkurransedyktige og transparente, uten skjulte gebyrer eller overraskelser. Du får også regelmessige rapporter, og vi måler hvor fornøyd du er med Move som leverandør.

 

Personuavhengighet og garantert responstid

Ved å inngå en supportavtale med Move fjerner du risikoen for å bli avhengig av en eller noen få nøkkelpersoner i egen organisasjon. Du får en avtalefestet garantert responstid og tilgang på sertifiserte spesialister, f.eks. med dokumentert Microsoft-kompetanse. SLA-en sikrer deg respons i forhold til alvorlighetsgrad på hendelsen. 

 

Den beste Microsoft-supporten får du hos Move!

 

Move er en sertifisert Microsoft-partner, med en direkte rygg-mot-rygg-støtteavtale med Microsoft Support. Dette betyr at vi kan registrere hendelser hos Microsoft på dine vegne og eskalere dem til riktig støttenivå. Vi har også tilgang til de nyeste verktøyene og ressursene fra Microsoft for å feilsøke og løse eventuelle problemer knyttet til dine Microsoft-produkter og -tjenester.  

Med Move Support kan du nyte det beste fra begge verdener: Bekvemmeligheten og kvaliteten til Move Support, og forsikringen og ekspertisen til Microsoft Support.  

Vi har derfor utviklet en egen støttetjeneste, Move Microsoft Cloud Support, som gir deg prioritert tilgang på våre beste Microsoft-ressurser når du har behov for støtte på dine Microsoft skytjenester. 

startup business, software developer working on computer at modern office

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om  våre tjenester? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.