Move driftstjenester

Spar tid og penger, la Move drifte deres IT-løsninger

 

It-drift

 

Forbedre din IT-drift med toppmoderne løsninger fra Move. Spar tid og penger mens vi sikrer kvalitet og effektivitet i deres IT-systemer. Vi kan drifte der det passer best, i eget datasenter, i skyen eller hos oss.

Optimaliser driftsytelsen og reduser kostnadene med toppmoderne IT-driftstjenester fra Move. Med vår omfattende erfaring og ekspertise, leverer vi IT-drift i samsvar med de strengeste bransjestandardene, inkludert ITIL-rutiner og ISO 9001, 27001, og Miljøfyrtårn-sertifiseringer.

Når du velger Move som din IT-driftspartner, tar vi fullt ansvar for å sikre tilgjengeligheten, funksjonaliteten og sikkerheten til deres IT-løsninger. Vi frigjør dine interne ressurser slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten, samtidig som vi sikrer kvalitet, effektivitet, og planlegging.

Med Move som partner, trenger dere ikke å bekymre dere for personavhengighet og beredskap under ferieavvikling eller fravær Vi sørger for kontinuerlig samhandling, dokumentasjon og deling av status med våre kunder gjennom anerkjente ITSM-verktøy.

Enten deres løsninger er lokalisert lokalt i eget datasenter, i skyen, eller levert fra vårt eget datasenter, tilbyr vi skreddersydde driftsløsninger som passer deres behov, enten det gjelder hele eller deler av deres plattform. Velg Move for en pålitelig, effektiv og problemfri IT-drift.

Kontakt Move for en uforpliktende prat

Tjenester fra Move Operations

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å vite mer om  våre tjenester? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.