Move Workshops

 

Kontakt oss

AMS-Support

Vi i Move jobber kontinuerlig med å fremme tjenester som kan hjelpe deg med å forbedre IT-infrastrukturen, tilrettelegge for AI, utnytte dataene dine bedre og styrke informasjonssikkerheten.

Er dere bekymret for at din virksomhet kan bli neste offer for cyberkriminelle eller skal i gang med en skyreise, vil det å starte med en workshop med våre dyktige konsulenter gi dere god fart ut av startblokka. Vi har samlet et knippe workshoper her, som vi skreddersyr og kan gjennomføre i tråd med deres behov.

 

Sikkerhetsworkshop

Hvordan står det til med informasjonssikkerheten i din virksomhet? Har dere på plass de nødvendige sikkerhetsbarrierene som imøtekommer dagens trusselbilde? 

Vi erfarer at mange av kundene våre er usikre på hvordan det står til i miljøet sitt og trenger hjelp til å få kontroll på sikkerhetsnivået og legge en plan for hvilke tiltak som bør gjøres for å minske risiko. Sikkerhetsspesialister fra Move hjelper dere med å gjennomføre en kartlegging av deres IT infrastruktur og utarbeider en skreddersydd rapport med anbefalte tiltak for å bedre sikkerheten. 

Technician checking clipboard while working on laptop
 

MS Power Plattform og Business Intelligence 

Bli kvitt manuelle rapporteringsprosesser og få bedre innsikt i virksomhetens data. Vi kan hjelpe dere med å automatisere datauthenting og datarapportering. Data skaper mest verdi når de avdekker sammenhenger på tvers av ulike forretningssystemer og avdelinger i organisasjonen. Ved å realisere verdien av tilgjengelig data vil en oppnå bedre beslutningsgrunnlag, raskere identifisere nye muligheter, bidra til bedre rådgivning, påvirke muligheten for økt salg, samt sikre at prosjekter går som de skal. Ikke minst vil dere spare mye tid på å kvitt kjedelige manuelle prosesser gjennom automatisering. 

woman investment consultant analyzing company annual financial report balance sheet statement working with documents graphs. Stock market, office, tax, education concept. Hands with charts papers
 

The Move Azure Cloud – Governance i Azure 

Bli med i vår Azure Governance Workshop. I løpet av denne intensive økten vil våre sertifiserte eksperter veilede deg gjennom beste praksiser for skyressursstyring, sikkerhet og overholdelse i Azure-miljøet. Du vil lære å bruke Azure Policy og få forståelse for landing zone arkitektur, for å effektivt styre ressurser, kostnader og sikkerhetskonfigurasjoner. Vi sikter mot å utruste din organisasjon med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å drifte en robust governance-modell som støtter organisasjonens mål og vekststrategi. 

Person holding a white touchpad with cloud technology and charts
 

Introduksjonskurs – Konsekvensene av sosial manipulasjon og phishing 

Cyberkriminelle bruker ofte phishing og sosial manipulasjon for å utføre angrep ved å lure mottakere til å dele sensitiv informasjon eller klikke på skadelige lenker, ofte via epost, SMS eller sosiale medier. Ansatte spiller en kritisk rolle som virksomhetens "menneskelige brannmur" i å motstå slike forsøk. Vårt kurs gir ansatte nødvendig opplæring for å identifisere og håndtere disse truslene, og avsluttes med en detaljert tilbakemeldingsrapport.  

Hacker programing in technology environment with cyber icons and symbols
 

Strategisk bevissthetstrening av ansatte innen informasjonssikkerhet  

Formålet er å ruste ansatte til å motstå sosial manipulasjon gjennom bevissthet og opplæring, da mangel på dette øker risikoen for at de blir manipulerte. En effektiv opplæringsrutine gjør at ansatte selv kan identifisere og avverge slike forsøk. Vi tilbyr halvdags workshops for å vurdere og forbedre sikkerhetskulturen, og vi kan bistå med å etablere vedvarende opplærings- og bevisstgjøringsprogrammer. 

Beautiful young lady sitting at desk and typing on laptop with social network icons comming out

Våre workshoper gir deg praktiske ferdigheter og kunnskap for å ta teori ut til praksis og oppnå suksess innenfor disse viktige områdene. Du kan stole på at våre erfarne eksperter vil veilede deg fra oppstart i workshop, og hjelpe deg med å implementere beste praksis videre, enten du vil ta det videre selv eller med støtte fra oss.

Vanligvis gjennomføres våre workshoper som en 3-4 timer kartlegging og innføring med nøkkelpersoner fra virksomheten din. Deretter utarbeider vi en rapport med en oppsummering og anbefalte tiltak som du får overlevert i etterkant. 

Med dette som utgangspunkt vil vi legge til at opplegget kan skreddersys deres behov, både med hensyn til innhold, omfang og fremdrift.Ta kontakt med oss så legger vi en plan som passer deres behov!

Ønsker du å vite mer om våre kurs og workshops? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Ønsker du å vite mer?