Capture the flag

 

Styrk bedriftens informasjonssikkerhetskompetanse med en Capture the Flag konkurranse

 

The Winner Is... placard with bokeh background

 

Capture the Flag er en populær måte å gjennomføre informasjonssikkerhetstrening på. Deltakerne konkurrerer om å løse et sett med oppgaver, enten i team eller individuelt. Konkurransen er derfor godt egnet som teambuilding, samt for å styrke kundens kompetanse på informasjonssikkerhetsområdet.

Alle oppgavene i konkurransen utformes basert på kundens behov. Oppgavene kan omfatte temaer som nettverksanalyse, programmering, kryptografi, enkoding, minneanalyse, OSINT og stego. Oppgavenes vanskelighetsgrad kan også tilpasses. Alle oppgavene er utviklet for å stimulere analytisk problemløsning, få erfaring med relevante verktøy og utforske kreative metoder å løse oppgavene på. Målgruppen er i all hovedsak tekniske ressurser.

Konkurransen kan gjennomføres i Move sitt nye kundesenter i Oslo, eller digitalt hos kunden selv i en begrenset periode. Vi setter opp den tekniske løsningen, deltakerne trenger bare å sette av tid og delta. Scoreboard er tilgjengelig mens konkurransen pågår, så alle kan se hvilket team som leder.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi i Move kan hjelpe til med å gjennomføre årets kuleste konkurranse.

Tjenester fra Move Cyber Security

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du å høre mer om Capture the flag? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.