1 min read

Vi skaper endringsglede

Move tilbyr en annerledes og engasjerende tilgang til å drive endringsarbeid i organisasjoner. Ved bruk av pedagogiske læringsverktøy i form av spill som simulerer virkelighetsnære endringsscenarioer, gir vi innblikk i hvordan endring kan oppleves for den enkelte medarbeider. Fokuset er å skape forståelse, engasjement og motivasjon omkring endringsprosesser. Med denne tilnærmingen til endringsarbeidet opplever medarbeiderne ekte endringsglede!

Move har inngått et partnerskap med Actee, en anerkjent dansk aktør innenfor spill-baserte læringsplattformer. Actee har over 100 000 spillere og mer enn 2500 sertifiserte konsulenter på verdensbasis. Move er eneste aktøren i det norske markedet som tilbyr en slik tjeneste. Denne aktiviteten er en strategisk satsning for å bedre skape forståelse for hvordan en endringsprosess påvirker toppledere, mellomledere og medarbeidere. Ved hjelp av å gameifisere en endringsprosess ønsker vi å skape begeistring rundt endringer, om det så skal omfatte en organisasjon, en IT-avdeling eller hele forretningen. Spilldeltakerne får også med seg verktøy i form av innsikt i ledelsesteori og aktiviteter de kan benytte i videre arbeid.

Spillene kan spilles online eller som fysisk brettspill, og Move selger både lisenser og tilbyr fasilitering av spill. «Vi er sertifisert i å fasilitere spillene og bygge scenarioer inn i spillene slik at de kan tilpasses den spesifikke endringen man ønsker å få bistand til», sier Ida og Marianne som jobber med brukeradopsjon og endringsledelse i vårt team for Produktivitet og Innsikt.

Ønsker du å høre mer om hvordan dere kan skape endringsglede?
Vi viser deg hvordan dette både er kult, annerledes og verdiskapende for deg og din organisasjon. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Her kan du lese mer om Actee og teste spill gratis: Actee - Home - Engaging Workplace


Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer