1 min read

Vi skaper endringsglede

Vi skaper endringsglede

Move tilbyr en annerledes og engasjerende tilgang til å drive endringsarbeid i organisasjoner. Ved bruk av pedagogiske læringsverktøy i form av spill som simulerer virkelighetsnære endringsscenarioer, gir vi innblikk i hvordan endring kan oppleves for den enkelte medarbeider. Fokuset er å skape forståelse, engasjement og motivasjon omkring endringsprosesser. Med denne tilnærmingen til endringsarbeidet opplever medarbeiderne ekte endringsglede!

Move har inngått et partnerskap med Actee, en anerkjent dansk aktør innenfor spill-baserte læringsplattformer. Actee har over 100 000 spillere og mer enn 2500 sertifiserte konsulenter på verdensbasis. Move er eneste aktøren i det norske markedet som tilbyr en slik tjeneste. Denne aktiviteten er en strategisk satsning for å bedre skape forståelse for hvordan en endringsprosess påvirker toppledere, mellomledere og medarbeidere. Ved hjelp av å gameifisere en endringsprosess ønsker vi å skape begeistring rundt endringer, om det så skal omfatte en organisasjon, en IT-avdeling eller hele forretningen. Spilldeltakerne får også med seg verktøy i form av innsikt i ledelsesteori og aktiviteter de kan benytte i videre arbeid.

Spillene kan spilles online eller som fysisk brettspill, og Move selger både lisenser og tilbyr fasilitering av spill. «Vi er sertifisert i å fasilitere spillene og bygge scenarioer inn i spillene slik at de kan tilpasses den spesifikke endringen man ønsker å få bistand til», sier Ida og Marianne som jobber med brukeradopsjon og endringsledelse i vårt team for Produktivitet og Innsikt.

Ønsker du å høre mer om hvordan dere kan skape endringsglede?
Vi viser deg hvordan dette både er kult, annerledes og verdiskapende for deg og din organisasjon. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Her kan du lese mer om Actee og teste spill gratis: Actee - Home - Engaging Workplace


Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer