1 min read

Move AS utnevnt til Fortinet Engage Tech Support Partner

Move AS utnevnt til Fortinet Engage Tech Support Partner

Move har blitt utnevnt til en Engage Tech Support Partner (ETSP) i Fortinet Engage Partner Program. Denne akkrediteringen viser Moves evne til å støtte, drifte og vedlikeholde ende-til-ende Fortinet-sikkerhetsløsninger for sine kunder.

Som en Engage Tech Support Partner får Move eksklusiv tilgang til regelmessige live-workshops designet og levert av Fortinet Subject Matter Experts og skreddersydd opplæring på utvalgte produkter. Partnere har også rett til en fast-track til Fortinets support. Å være med i dette programmet gjør det mulig for Move både å fortsette å maksimere kvaliteten på støtten vi gir våre kunder og å utvide porteføljen av Fortinet-sikkerhetsløsninger.

Vi er stolte og takknemlige over å ha blitt invitert av Fortinet inn i dette eksklusive tech support-programmet, og vi er sikre på at det vil styrke våre tjenesteleveranser ytterligere. Programmet gir betydelige fordeler for våre kunder, og det forplikter oss til å leve opp til de høye standardene som er satt av Fortinet, og deres løpende revisjon av vår kvalitet og ytelse. Våre kunder vil også dra nytte av vår prioriterte tilgang til Fortinet TAC og den kontinuerlige opplæringen av våre konsulenter. Å ha en hurtigkanal til Fortinet Support vil også gi både egne konsulenter og våre kunder økt trygghet.

 

Et program fokusert på å skape muligheter for partnerne

Gjennom Fortinets Engage Partner Program og partneraktiveringsverktøy har Fortinet forpliktet seg til å hjelpe partnerne med å løse de nye utfordringene som er skapt av trender som jobb fra hvor som helst, hybride IT-miljøer og det stadig endrede trusselbildet.

Programmet skal også bidra til å skape nye vekstmuligheter som er unike for Fortinets omfattende portefølje. Denne er bygget rundt Fortinet Security Fabric, som er designet for å sikre kunders totale infrastruktur, fra datasenteret til skyen.

I tillegg er Fortinet forpliktet til å hjelpe partnere med å utvikle gode relasjoner for å skille seg ut fra konkurrenter. Fortinet Engage Partner-programmet hjelper partnere til å skaffe seg den industrikompetansen de trenger for å skape nye forretningsmuligheter, levere digital akselerasjon for kunder med tilpassede programmer og akselerere partnervekst.

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det ?

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det ?

Microsoft er offensive innen AI og slipper konsepter på løpende bånd, men hva er hva og er det brukbart? La oss se på hva Microsoft tilbyr per i dag....

Les mer
Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Jobb effektivt med din egen eksklusive personlig assistent – Microsoft Copilot. Vi er overbevist om at Microsoft Copilot er nøkkelen til fremtidens...

Les mer
Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Franske Mistral demonstrerer at de kan konkurrere med giganter som GPT-4 og Gemini, og at det er mulig å lage langt mer effektive språkmodeller som...

Les mer