Økt etterspørsel etter ransomware-beskyttelse og dataintegritet

Det har vært mye fokus på ransomware med stadig flere organisasjoner som spør hvordan de best kan beskytte seg selv og sikre at de raskt kan gjenopprette driften hvis de blir kompromittert.

For å bidra til å løse disse bekymringene lanserte Move tidlig i fjor et nytt lagringstjenestetilbud basert på Cloudians HyperStore-objektlagring. Tjenesten gir kunder ubegrenset skalerbar, svært kostnadseffektiv og suveren skylagring som inkluderer dataintegritet for ransomware-beskyttelse.

Vil du høre mer om hvordan Move utvidet virksomheten med Cloudian Ransomware-beskyttelse og dataintegritet? Klikk her for å lese hele referansecasen: Økt etterspørsel etter ransomware-beskyttelse og dataintegritet.

Her kan du lese den engelske versjonen hos Cloudian.

Ønsker du å vite mer om hvordan din organisasjon best kan beskytte seg og sikre at dere raskt kan gjenopprette driften hvis dere skulle bli kompromittert? Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg for en prat.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer