1 min read

Virtualiserte- og software definerte plattformer utfordrer tradisjonelle sikkerhetsmekanismer

Virtualiserte- og software definerte plattformer utfordrer tradisjonelle sikkerhetsmekanismer

Det er viktig å ha fokus på nye muligheter og utfordringer med implementering av virksomhetstilpassede sikkerhets og sonedesign i moderne infrastruktur. Virtualiserte og software definerte plattformer utfordrer tradisjonelle sikkerhetsmekanismer. Det er derfor viktig at vi utvikler verktøykassen vår i takt med denne utviklingen, sier viseadministrerende direktør Leif B. Paulsen. 

 

- Move bistår mange av våre kunder med å etablere eller videreutvikle sine datasentre med hyperkonvergert infrastruktur. Vi legger dermed et godt grunnlag for etablering av det hybride datasenteret som gjør at våre kunder kan ta steget ut i en multicloud løsning, fortsetter Paulsen.

 
I dette landskapet skal vi fortsatt ivareta et virksomhetsforankret sikkerhets- og sonedesign, basert på Zero Trust designprinsippene. Det er derfor viktig å kombinere forskjellige sikkerhetsmekanismer og verktøy for å oppnå dette.
 
 

Nutanix og Fortinet er produkter som mange av Moves kunder benytter i sine datasentre.

 

I webinaret beskriver Move sine leverandørpartnere Fortinet og Nutanix, hvordan disse verktøyene kan samhandle i et moderne sikkerhetsdesign og dermed adresserer disse nye utfordringene.

 

Webinaret er 53 minutter og vi har delt det i tre:

 
  1. Introduksjon til mikrosegmentering. Hva og hvorfor? Mikrosegmentering i datasenteret Mikrosegmentering utenfor datasenteret Hvordan mikrosegmentere med Fortinet?

  2. Hvordan mikrosegmentere med Nutanix Gå direkte til del 2 (14:55)

  3. Lab/demo Gå direkte til del 3 (40:40)

 
 
 

Ønsker du en nærmere gjennomgang ta kontakt. 

Sikre deg mot ransomware og datatap: Derfor trenger du backup av dine SaaS-applikasjoner

Sikre deg mot ransomware og datatap:  Derfor trenger du backup av dine SaaS-applikasjoner

Hvordan sikrer du at dataene på dine SaaS-applikasjoner forblir trygge og tilgjengelige, selv i møte med trusler som ransomware og utilsiktet...

Les mer
Ny lov om digital sikkerhet: Her er det du trenger å vite

Ny lov om digital sikkerhet: Her er det du trenger å vite

Hva innebærer den nye digitalsikkerhetsloven, som trer i kraft om kort tid? Vi ser nærmere på de sentrale kravene. Uansett om din virksomhet er...

Les mer
Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det?

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det?

Microsoft er offensive innen AI og slipper konsepter på løpende bånd, men hva er hva og er det brukbart? La oss se på hva Microsoft tilbyr per i dag....

Les mer