1 min read

Lundin velger hyperkonvergert lagring og backup

Lundin velger hyperkonvergert lagring og backup

Oljeselskapet Lundin har jobbet med en ny datalagringsstrategi, og med å få en oversikt over hvilke muligheter og tilbydere som finnes i lagringsmarkedet. Resultatet av kartleggingen ble et utvidet samarbeid med Move som leverandør av datalagringsteknologi fra Huawei, for å imøtekomme kraftig datavekst på Petabyte nivå.

Leveransen omfatter også drift og forvaltning av datalagringsdelen med en responstid på 24/7-365. Move leverer en driftsplattform som viser våre evner til å skreddersy og tilpasse driften slik at man treffer kundens eksakte behov. Drift- og forvaltningsavtalen gjør at Move blir en viktig og integrert del av Lundins IT-miljø.

 

En av grunnene til at Lundin valgte nettopp denne løsningen, er at de ønsker å møte kravet til det stadig økende behovet for datalagringsplass, i tillegg til å kunne heve kvaliteten på IT-tjenester og opprettholde sitt høye forretningsnivå.

Move vil de neste årene, ved hjelp av teknologier fra Huawei, Nutanix, Veeam og Commvault, levere innovative, effektive og skalerbare løsninger til Lundins eksisterende IT-infrastruktur, og på den måten bidra til at Lundin innfrir kravene de har satt ovenfor organisasjonen.

 

Move har vært Lundin Norway sin samarbeidspartner og IT-leverandør gjennom flere år, og har levert brannmurløsninger, portalløsninger og konsulenttjenester på sikkerhet og VMware. Den nye avtalen som nå er inngått, skal bygge videre på det gode samarbeidet Lundin og Move har hatt over lengre tid.

 

Den nye avtalen utvides til å inkludere Lundins lagrings- og servermiljø, basert på teknologi fra Huawei, og en hyperkonvergert løsning fra Nutanix. Det leveres også backupløsninger fra Veeam og Commvault. Avtalen inkluderer drift og forvaltning av lagringsløsningen 24/7-365.

 

For mer informasjon: Kontakt Even Brenden, t: 464 12 820 // ebn@move.no

 
Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer