2 min read

5 grunner hvorfor du bør velge en Microsoft Solution Partner

5 grunner hvorfor du bør velge en Microsoft Solution Partner

Du hører ofte leverandørene sier du skal velge dem for deres kompetanse, og for de fleste kunder er nettopp kompetanse en av de viktigste faktorene ved valg av IT-partner. 

-Move legger vekt på å utvikle våre medarbeideres kompetanse og det er en kontinuerlig del av medarbeidersamtalene å ha fokus på kompetanseheving, sier Anne Sofie Nygaard som jobber med forretningsutvikling av Microsoft løsninger i Move.   

Selskapet kan i dag skilte med en imponerende lang liste med sertifiseringer. Ett av områdene hvor Move er tungt sertifisert er innen Microsoft teknologi, og har selskapet Solution Partner Status. Hvorfor er det viktig? Og hvorfor skal du velge en Solution Partner?

 
-Å være Solution Partner vil si at vi har investert mye tid (og penger) i å bygge kompetanse innen en rekke Microsoft teknologier og en Solution-partner er synonymt med å være «best in class» innenfor definerte områder, sier Anne Sofie Nygaard som er forretningsutvikler på Microsoft teknologi i Move. 
 
Microsoft Solution Partner-1 
 
 

Move sine Solution Partner statuser er; 

  1. Infrastructure (Azure)

  2. Data & AI (Azure)

  3. Digital & App Innovation (Azure)

  4. Modern Work

  5. Security 

Her er Anne Sophies 5 gode grunner til å velge en solution-partner:


  1. Alltid oppdatert Teknologiske fremskritt skjer hele tiden, og en Solution-partner må til enhver tid være ajour med sin kompetanse for å kunne beholde sertifiseringen. Det sikrer at du som kunde alltid har de best kvalifiserte konsulentene til å hjelpe deg med dine tekniske utfordringer. Du kan forvente at våre konsulenter er «best-in-class» innen sitt område.

  2. Kvalitetskrav En Microsoft partnersertifisering er mer enn bare ren kunnskap. Det kreves et minimum antall konsulenter som må bestå en rekke eksamener for at vi som selskap kan oppnå Solution-status. I tillegg må vi vise til kundesuksess, vekst og adopsjon. Du kan også forvente at våre konsulenter ser teknologien i en større helhet og sørger for at investeringene bidrar til forretningsverdi.

  3. Direkte kontakt med Microsoft Som Solution-partner har vi direkte kontaktpunkter til Microsoft sine egne kompetansesentre og med vår Advanced Support avtale kan vi sikre kontinuerlig feilretting.

  4. Få en proof-of-concept først – før du tar spranget helt ut Solution-partnere har tilgang til et utvalg produktlisenser som gjør at vi kan utvikle pilot-tester for å bevise hvordan løsningen skal fungere, før du som kunde tar det endelige valget og full implementering.

  5. Tilfredse medarbeidere skaper tilfredse kunder Alle konsulenter er motivert av å lære mer – å bli enda bedre ekspert innenfor sitt fagområde. Med de forskjellige sertifiseringsprogrammene vi legger til rette for i Move har vi motiverte og tilfredse medarbeidere som trigges av å løse komplekse utfordringer hos våre kunder. Den beste tilfredsstillelsen er å lykkes for våre kunder. 

 

Har du et Microsoft relatert behov er Move en trygg og solid partner å diskutere med. Ta kontakt med Anne Sophie for en prat.

 
Sikre deg mot ransomware og datatap: Derfor trenger du backup av dine SaaS-applikasjoner

Sikre deg mot ransomware og datatap:  Derfor trenger du backup av dine SaaS-applikasjoner

Hvordan sikrer du at dataene på dine SaaS-applikasjoner forblir trygge og tilgjengelige, selv i møte med trusler som ransomware og utilsiktet...

Les mer
Ny lov om digital sikkerhet: Her er det du trenger å vite

Ny lov om digital sikkerhet: Her er det du trenger å vite

Hva innebærer den nye digitalsikkerhetsloven, som trer i kraft om kort tid? Vi ser nærmere på de sentrale kravene. Uansett om din virksomhet er...

Les mer
Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det?

Copilot hit og Copilot dit – hva er hva innenfor Microsoft AI verden og virker det?

Microsoft er offensive innen AI og slipper konsepter på løpende bånd, men hva er hva og er det brukbart? La oss se på hva Microsoft tilbyr per i dag....

Les mer