1 min read

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Avtalen omfatter leveranse av datasenter teknologi og løsninger til kunnskapssektoren og forskningsmiljøene i Norge. Move jobber grundig med Sikt-avtalen og har nylig blitt tildelt en ny rammeavtale i juni 2023. Vi har et dedikert team som fokuserer spesielt på universitets- og forskningssektoren i Norge. "Sikt-teamet" i Move samarbeider nært med flere store produsenter som Dell, IBM, Microsoft, VMware, Lenovo, SuperMicro, VAST Data, Cloudian, Cohesity og flere, for å tilby skreddersydde løsninger til sektoren.

De siste 6 årene har Move gjennomført flere omfattende leveranser av server- og lagringsteknologi, inkludert nettverk og programvarekomponenter til utdannings- og forskningssektoren. Vi har bl.a. levert over 40 petabyte med høyhastighets multiprotokoll lagring til Sigma2 og forskningsmiljøene i Norge. Universitetet i Oslo (UiO) har også mottatt store leveranser av flere petabyte med høyhastighets multiprotokoll lagring og S3, i tillegg til ulike serverteknologier og GPU-teknologi fra Move. Hos NTNU falt valget på Move som eneste leverandør av server- og lagringsløsninger, inkludert GPU-teknologi, til deres AI- og HPC-miljøer. Move har også levert omfattende høyhastighets multiprotokoll lagringsløsninger fra IBM til NMBU, samt AzureStack HCI-baserte klynger.

"Sikt-teamet" hos Move er rådgivere og samarbeider med ulike teknologiprodusenter i markedet for å kunne tilby "mest mulig kapasitet for pengene" til våre kunder. Vårt "Sikt-team" jobber aktivt med kundene våre gjennom tekniske arbeidsmøter og teknologioppdateringer, hvor vi trekker på vår egen kompetanse og erfaring i samarbeid med aktuelle produsenter for å finne de beste løsningene blant de tilgjengelige teknologiene på markedet. På den måten fungerer "Sikt-teamet" som uavhengige rådgivere som kan skape de mest optimale løsningene for våre kunder.

Ta kontakt for en teknologidiskusjon opp mot din virksomhets behov..

Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer