1 min read

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Ny Sikt rammeavtale tildelt Move

Avtalen omfatter leveranse av datasenter teknologi og løsninger til kunnskapssektoren og forskningsmiljøene i Norge. Move jobber grundig med Sikt-avtalen og har nylig blitt tildelt en ny rammeavtale i juni 2023. Vi har et dedikert team som fokuserer spesielt på universitets- og forskningssektoren i Norge. "Sikt-teamet" i Move samarbeider nært med flere store produsenter som Dell, IBM, Microsoft, VMware, Lenovo, SuperMicro, VAST Data, Cloudian, Cohesity og flere, for å tilby skreddersydde løsninger til sektoren.

De siste 6 årene har Move gjennomført flere omfattende leveranser av server- og lagringsteknologi, inkludert nettverk og programvarekomponenter til utdannings- og forskningssektoren. Vi har bl.a. levert over 40 petabyte med høyhastighets multiprotokoll lagring til Sigma2 og forskningsmiljøene i Norge. Universitetet i Oslo (UiO) har også mottatt store leveranser av flere petabyte med høyhastighets multiprotokoll lagring og S3, i tillegg til ulike serverteknologier og GPU-teknologi fra Move. Hos NTNU falt valget på Move som eneste leverandør av server- og lagringsløsninger, inkludert GPU-teknologi, til deres AI- og HPC-miljøer. Move har også levert omfattende høyhastighets multiprotokoll lagringsløsninger fra IBM til NMBU, samt AzureStack HCI-baserte klynger.

"Sikt-teamet" hos Move er rådgivere og samarbeider med ulike teknologiprodusenter i markedet for å kunne tilby "mest mulig kapasitet for pengene" til våre kunder. Vårt "Sikt-team" jobber aktivt med kundene våre gjennom tekniske arbeidsmøter og teknologioppdateringer, hvor vi trekker på vår egen kompetanse og erfaring i samarbeid med aktuelle produsenter for å finne de beste løsningene blant de tilgjengelige teknologiene på markedet. På den måten fungerer "Sikt-teamet" som uavhengige rådgivere som kan skape de mest optimale løsningene for våre kunder.

Ta kontakt for en teknologidiskusjon opp mot din virksomhets behov..

Move vant Fortinet-priser

Move vant Fortinet-priser

Move tok hjem to priser på Fortinets årlige partnertreff. Prisene Årets kompetansepartner 2023 og Fortinet Security Fabric Partner 2023 er en viktig...

Les mer
Norsk helsenett valgte Move for sin nye lagringsinfrastruktur

Norsk helsenett valgte Move for sin nye lagringsinfrastruktur

Move er markedsledende på IT-infrastrukturløsninger og IBM sin største samarbeidspartner innenfor datalagring i Norge.

Les mer
Moderniser beskyttelse av servere

Moderniser beskyttelse av servere

Vi opplever at mange virksomheter har etablert Microsoft Defender på endepunktene sine, men ikke på serverne sine. Det er minst like viktig å...

Les mer