1 min read

Move AS og BI Builders hjelper kunder på veien fra data til forretningsinnsikt

Move AS og BI Builders hjelper kunder på veien fra data til forretningsinnsikt

Vi er glad for å ha inngått samarbeid med BI Builders. Sammen skal vi knytte teknologi, ressurser og kompetanse for å gi kundene skreddersydde BI-løsninger inntil fire ganger raskere enn ved å bygge tradisjonelle datavarehus.

Move med sin kompetanse i Produktivitet og Innsikt er en god match til BI Builders teknologi og erfaring. Move leverer kundetilpassede BI-analyser og rapporter som gir komplett innsikt i forretningen, og er i tillegg en sterk Microsoft-partner. BI Builders har utviklet dataplattformen Xpert BI, den mest avanserte dataautomasjonsløsningen i markedet. Denne inkluderer høy grad av fleksibilitet, data governance og sporbarhet. Sammen vil Move og BI Builders levere automatisert business Intelligence med rapporter og analyser som er spesifikt tilpasset sluttbrukerens behov, uavhengig av stilling eller industri. Move kan i tillegg rådgi innen- og levere løsninger innen datasenter og skytjenester, sikkerhet og infrastruktur.

- Der mange fortsatt jobber manuelt og bygger lite fleksible datavarehus, kan vi automatisere hele prosessen, fra uthenting av data til skreddersydde dashbord. Mange belager seg fortsatt på tradisjonell og ressurskrevende metode, og bruker på flere ulike løsninger for å utføre de forskjellige oppgavene i denne prosessen, sier Svein Erik Myhr, Head of Partnerships i BI Builders.

- Allerede i første kundeleveranse med BI Builders så vi at det var svært effektivt å levere datavarehus basert på Xpert BI. Vi hadde to parallelle prosjekter, hvor veien til verdifulle rapporter og analyser ble levert mye raskere enn prosjektet som ikke benyttet Xpert BI, sier Helge Legernes, leder for Produktivitet og Innsikt i Move.

- Vi er glad for å ha BI Builders med på laget. Med rett kompetanse og moderne teknologi løftes kundene til å bli datadrevne og mer konkurransedyktige med løsninger som er skreddersydd deres behov og bransje, avslutter Helge.

 

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg på veien fra data til forretningsinnsikt?
Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg.

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Gjør sikkerhetsarbeidet målbart!

Det har vært mye snakk om blant annet NSM sine grunnprinsipper for IT-sikkerhet, ISO 27001 og NIST Cyber Security Framework. Rammeverkene gir en...

Les mer
Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Derfor valgte Safe4 hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI

Safe4 gikk for hyperkonvergert infrastruktur med AzureStack HCI og fikk forenklet IT-administrasjon og kraftig reduserte kostnader.

Les mer
Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot...

Les mer