1 min read

Møt oss på Fortinet Security Day

Security Day er Fortinet sin store årlige begivenhet. Move er en preferert Fortinet partner og sammen har vi mange av de største installasjonene i landet. Som preferert partner ønsket både Move og Fortinet at vi er til stede denne dagen. Vi stiller med et innlegg og en digital stand. Håper vi sees 13. september.

IT sikkerhet er høyt på agendaen hos norske selskaper om dagen og med slagordet «Securing the Digital World» blir dette en inspirerende og lærerik dag. Årets arrangement tilbyr noe for enhver smak. Du kan blant annet lytte til en blanding av keynotes eller dypere tekniske økter. I år arrangeres dagen 13. september kl. 09:00-16:30 på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika.

Klokken 11:40 går Leif B. Paulsen på scenen med sitt innlegg som omhandler eksempel på kostnadseffektiv anvendelse av Fortinet teknologi, med komplekse løsninger som er tilpasset virksomhetens behov. Du får høre fordelene av å bruke Fortinet AP, switch og brannmur både teknologisk, men også økonomisk.

Under hele arrangementet vil du kunne treffe Move på vår egen digitale stand. I tillegg til Leif vil du her møte våre kolleger Magnus, André, Lasse, Arild og Christian. Kom innom oss på standen og vi kan avtale et møte en til en.

Fortinet Security Day er blant annet for deg som jobber med IT-sikkerhet. Mer informasjon om hva arrangementet Fortinet Security Day 2022 er og hvem arrangementet passer for kan du lese her: Fortinet Security Day 2022.

Ønsker du å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet?
Move er spesialister på IT-infrastruktur og IT-sikkerhet. Vi leverer spisskompetanse, tjenester og løsninger til offentlige og private virksomheter i hele Norge. Fyll ut skjemaet på neste side, så tar vi snart kontakt med deg.

Informasjonsbeskyttelse med Microsoft Purview 

Det dukker stadig opp nye eller forbedrede teknologier som endrer, effektiviserer, og revolusjonerer hverdagen vår. 

Les mer

Move hjelper kommunesektoren med styringssystem for informasjonssikkerhet

Move AS har på oppdrag fra foreningen for kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) utarbeidet et sett med dokumenter for et styringssystem for...

Les mer

Viktigheten av IT-sikkerhet i en digital verden

I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhet en av de viktigste faktorene for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med økende...

Les mer