2 min read

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Move hjelper dere med å gjøre hverdagen enklere med Microsoft 365 Copilot

Vi har alle latt oss imponere av OpenAI og ChatGPT. I likhet med ChatGPT ruller nå Microsoft ut det dem kaller for Copilot for Microsoft 365. Copilot er en AI-assistent utviklet av Microsoft, designet for å forbedre produktiviteten og kreativiteten til brukere innenfor Microsofts økosystem. Dette kraftige verktøyet vil integreres i Office-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Copilot er drevet av en avansert språkmodell, og vil fungere som din intelligente medarbeider som forstår komplekse instruksjoner og genererer relevante og sammenhengende svar. Ønsker du å gjøre et dokument om til en presentasjon, utarbeide Excel analyser eller bidra med innhold i dokumentet, så kan Microsoft 365 Copilot gjøre dette før deg.  

Copilot bringer en rekke verdifulle funksjoner til Microsoft-brukerne. Den hjelper blant annet med å analysere data og generere informative diagrammer i Excel, skrive, redigere og oppsummere dokumenter i Word, lage imponerende presentasjoner i PowerPoint, administrere e-poster og oppgaver i Outlook, og til og med forberede for møter og samarbeide effektivt i Teams. Ved å kunne forstå komplekse instruksjoner og gi raske og nøyaktige svar, gir Copilot økt effektivitet og frigjør verdifull tid for brukerne. 

Riktig forberedelse av data er avgjørende for en vellykket bruk av Copilot. Dokumenter bør være godt strukturert i SharePoint og Teams, da Copilot henter informasjon herfra for å generere svar. Samtidig er det kritisk å adressere problemet med "oversharing" – dette innebærer at sensitiv eller privat data i virksomheten er tilgjengelig for uautoriserte brukere. Copilot baserer svarene sine på all tilgjengelige data for brukeren, og overdreven deling av data kan føre til uønsket spredning av sensitiv informasjon. Før organisasjonen implementerer Copilot, er det derfor viktig å ha god kontroll på tilgangsstyring og en tydelig kultur for strukturering av data, for å hindre utilsiktet deling av sensitivt innhold. 

I tillegg til å forberede dataene sine, er det hensiktsmessig for virksomheten å forberede brukerne sine. Ved å identifisere hvilke brukere og brukergrupper som kan dra nytte av Copilot før man anskaffer det, bidrar det til å sikre en smidigere adopsjon. Brukere som ventes å få mye nytte ut av Copilot ved lansering er kunnskapsarbeidere som er avhengige av Microsoft 365-data for analyser, tilbud, prosjektarbeid og sammenlikninger. Det handler også om å lære seg Copiloten å gi deg de svarene du trenger, via begrepet promt engineering. Dette handler om å spørre Copiloten på en måte som gjør at den forstår deg og ditt behov. På denne måten vil brukerne oppleve den som svært smidig med spesifikke svar, og ikke kun generelle beskrivelser.  

Move tilbyr kundene en helhetlig tilnærming til produktivitet og datastyring. Tjenestene våre for å forberede deres virksomhet til Copilot inkluderer opprydning og strukturering av Teams og SharePoint, kontroll rundt "oversharing" for å beskytte sensitiv informasjon, implementering og opplæring i Purview for effektiv dataadministrasjon, samt opplæring i Prompt Engineering for optimal bruk av AI-verktøy. Vi tilbyr også hjelp med implementering og opplæring av Copilot, som er tilgjengelig fra 1. november 2023. Med våre tjenester kan kundene sikre at deres digitale arbeidsmiljø er optimalt organisert, sikkert og utnytter kraften av de nyeste AI-teknologiene.

Ta kontakt så kan vi i Move gi deg en innføring i Microsoft 365 Copilot, og verdien den kan tilføre din organisasjon.  

  

Move vant Fortinet-priser

Move vant Fortinet-priser

Move tok hjem to priser på Fortinets årlige partnertreff. Prisene Årets kompetansepartner 2023 og Fortinet Security Fabric Partner 2023 er en viktig...

Les mer
Norsk helsenett valgte Move for sin nye lagringsinfrastruktur

Norsk helsenett valgte Move for sin nye lagringsinfrastruktur

Move er markedsledende på IT-infrastrukturløsninger og IBM sin største samarbeidspartner innenfor datalagring i Norge.

Les mer
Moderniser beskyttelse av servere

Moderniser beskyttelse av servere

Vi opplever at mange virksomheter har etablert Microsoft Defender på endepunktene sine, men ikke på serverne sine. Det er minst like viktig å...

Les mer