1 min read

Få maksimalt ut av din M365 lisens

Få maksimalt ut av din M365 lisens

Veldig mange virksomheter har i dag Microsoft 365 lisenser, men har dere tatt i bruk alt denne lisensen har å tilby av sikkerhet? Og har du valgt riktig lisens for din virksomhet?

E3, E5, Business Standard, Business Premium, valgene er mange og kombinasjonene er endeløse. Ikke rart man blir forvirret, og spesielt med tanken på mengden produkter som er inkludert i pakkene... Da er det ekstra viktig å få god hjelp av de som kan det!

 

Få maksimal verdi av lisensene du har!

Move har godt samarbeid med Microsoft og har Solution Partner-status på følgende områder:

 • Infrastructure (Azure)
 • Data & AI (Azure)
 • Digital & App Innovation (Azure)
 • Modern Work
 • Security

Avhengig av hvilken lisens du abonnerer på vil man ha tilgang på ulike produkter. Move opplever at mange virksomheter sitter med lisens på blant annet Intune og Defender, som er ferdig betalt, men ikke tatt i bruk.

Her er en liste over produkter og funksjoner vi opplever gir stor IT-sikkerhetsgevinst for våre kunder:

 • Med informasjonsbeskyttelse i Purview kan man sette opp ulike følsomhetsetiketter som brukes til å merke filer med ulike nivåer av konfidensialitet, og få kontroll på informasjonsflyten.
 • Insider Risk Management kan bidra til å loggføre og forhindre eksport, sletting, eller endring av virksomhetsdata når ansatte forlater virksomheten.
 • Endpoint Detection and Response i Defender kan forhindre angrep, samt gi muligheten til å både etterforske og isolere endepunkter som har blitt angrepet og oppdage trusselaktøren tidlig i prosessen.
 • Intune tillater deg å ta kontroll over endepunktene og holde de oppdatert med viktige innstillinger, samt dele ut programvare, styre oppdateringer, kryptere disk, og mye mer.
 • Microsoft Entra ID P2 har mekanismer for å håndtere risikable pålogginger og risikable brukere helautomatisk, dersom man setter det opp riktig.
 • Cloud App Discovery bidrar til å oppdage skygge-IT basert på brannmur eller Defender logger.
 • Access Reviews lar deg avlaste vedlikehold av gruppemedlemskaper og gjestetilganger til gruppeeierene og andre ledere i organisasjonen.

Dette er bare noen av de sikkerhetsproduktene som Microsoft tilbyr.

La Move hjelpe virksomheten din til å nå deres mål for IT-sikkerhet, ta en prat med oss for å få maksimal verdi ut av produktene og funksjonene du har tilgjengelig i Microsoft 365!

Se gjerne gjennom Microsoft sin lisensmatrise for å få oversikt på de ulike verktøyene og funksjonene som er på hver lisens - Feature Matrix | M365 Maps

 

Strengthening Your Human Firewall: The Importance of Security Training The Human Vulnerability in Cybersecurity

Strengthening Your Human Firewall: The Importance of Security Training The Human Vulnerability in Cybersecurity

In today's digital landscape, the human factor remains one of the most significant vulnerabilities in cybersecurity. Criminals are increasingly...

Les mer
Styrking av din menneskelige brannmur: Viktigheten av sikkerhetsopplæring

Styrking av din menneskelige brannmur: Viktigheten av sikkerhetsopplæring

Den menneskelige sårbarheten i cybersikkerhet I dagens digitale landskap forblir den menneskelige faktoren en av de mest betydelige sårbarhetene i...

Les mer
Stopp cyberskurkene med ledende løsninger for IT- og OT-sikkerhet

Stopp cyberskurkene med ledende løsninger for IT- og OT-sikkerhet

Nye forskrifter og reguleringer stiller stadig større krav til IT-sikkerheten. Med tjenester fra Move og løsninger fra Fortinet kan du sikre din OT-...

Les mer