1 min read

Få maksimalt ut av din M365 lisens

Få maksimalt ut av din M365 lisens

Veldig mange virksomheter har i dag Microsoft 365 lisenser, men har dere tatt i bruk alt denne lisensen har å tilby av sikkerhet? Og har du valgt riktig lisens for din virksomhet?

E3, E5, Business Standard, Business Premium, valgene er mange og kombinasjonene er endeløse. Ikke rart man blir forvirret, og spesielt med tanken på mengden produkter som er inkludert i pakkene... Da er det ekstra viktig å få god hjelp av de som kan det!

 

Få maksimal verdi av lisensene du har!

Move har godt samarbeid med Microsoft og har Solution Partner-status på følgende områder:

 • Infrastructure (Azure)
 • Data & AI (Azure)
 • Digital & App Innovation (Azure)
 • Modern Work
 • Security

Avhengig av hvilken lisens du abonnerer på vil man ha tilgang på ulike produkter. Move opplever at mange virksomheter sitter med lisens på blant annet Intune og Defender, som er ferdig betalt, men ikke tatt i bruk.

Her er en liste over produkter og funksjoner vi opplever gir stor IT-sikkerhetsgevinst for våre kunder:

 • Med informasjonsbeskyttelse i Purview kan man sette opp ulike følsomhetsetiketter som brukes til å merke filer med ulike nivåer av konfidensialitet, og få kontroll på informasjonsflyten.
 • Insider Risk Management kan bidra til å loggføre og forhindre eksport, sletting, eller endring av virksomhetsdata når ansatte forlater virksomheten.
 • Endpoint Detection and Response i Defender kan forhindre angrep, samt gi muligheten til å både etterforske og isolere endepunkter som har blitt angrepet og oppdage trusselaktøren tidlig i prosessen.
 • Intune tillater deg å ta kontroll over endepunktene og holde de oppdatert med viktige innstillinger, samt dele ut programvare, styre oppdateringer, kryptere disk, og mye mer.
 • Microsoft Entra ID P2 har mekanismer for å håndtere risikable pålogginger og risikable brukere helautomatisk, dersom man setter det opp riktig.
 • Cloud App Discovery bidrar til å oppdage skygge-IT basert på brannmur eller Defender logger.
 • Access Reviews lar deg avlaste vedlikehold av gruppemedlemskaper og gjestetilganger til gruppeeierene og andre ledere i organisasjonen.

Dette er bare noen av de sikkerhetsproduktene som Microsoft tilbyr.

La Move hjelpe virksomheten din til å nå deres mål for IT-sikkerhet, ta en prat med oss for å få maksimal verdi ut av produktene og funksjonene du har tilgjengelig i Microsoft 365!

Se gjerne gjennom Microsoft sin lisensmatrise for å få oversikt på de ulike verktøyene og funksjonene som er på hver lisens - Feature Matrix | M365 Maps

 

Enda et år med ransomware angrep

Enda et år med ransomware angrep

Ransomware herjer som aldri før. Aldri før har det vært mer relevant for virksomheter å beskytte seg mot denne angrepsformen.

Les mer
E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

E-postdomener under angrep: Move tilbyr løsninger for digital sikkerhet

I en nylig publisert artikkel i Aftenposten datert 8. september 2023, avslører en skremmende statistikk at hele 7 av 10 e-postdomener tilhørende...

Les mer
Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Store endringer i Microsoft 365- og Office 365-planene fra 1. oktober

Microsoft har annonsert betydelige endringer i sine 365 lisensplaner som vil påvirke kunder i Norge og over hele Europa. Fra 1. oktober vil Teams,...

Les mer